ĐEKSON BRUTALNO NAPAO MINU: Zadrugari brže-bolje REAGOVALI, a NJEN dečko Toma… (VIDEO)

Ne može da prihvati poraz.

Veliki šef je danas ponovo organizovao suđenje u „Zadruzi“ jer je na njegovu adresu pristiglo nekoliko tužbi. Prva na rasporedu bila je tužba novog ukućanina Tomislava Panića, koji je tužio Đeksona jer mu se podmesvao iza leđa, i govorio da je glup i smešan. U ovom slučaju sudija je bio Sloba Radanović.

Loading...

Prvo je reč dobio Toma koji je obrazložio svoje razloge za podnošenje ove tužbe.

– Što se tiče ovoga, dodao bih samo, ja ne znam ovog gospodina, on je meni nepoznat, ja sam tek ušao ovde. Pa mene svi i napolju prozivaju, a ja živim svoj život. Ove reči sam čuo i pre 10 godina i ne znam šta bih dodao na to. Ja protiv ovog gospodina nemam ništa, ali mislim da je vređanje žena jedno od jeftinih stvari i argumenata. Ja imam svoju majku i ona je pored mene preživela svakakve gluposti i od tada nisam na nju povisio ton. Mislim da treba da poštujemo žene na najvišem mogućem nivou. Meni se smeje pola Srbije na ulici kad vide kako se oblačim – rekao je Toma.

Potom je ustao i Đekson i rekao šta je imao u svoju odbranu, ali je pritom žestoko uvredio svoju bivšu, a Tominu sadašnju devojku Minu Vrbaški.

– Sa ovim prvim neću da se sprdam, nikad nisam rekao da je dečko glup. Nikom nisam Tomu komentarisao, rekao sam da sam mu izvrištao na tu jaknu i milione, ovako sam rekao da mislim da je simpatičan dečko, da nije glup i to je to. Protiv njega nemam ništa, čak sam rekao da je lik kurtoazija, nije ni čudo što sam mu prepustio štafetu… – rekao je Đekson.

Upravo je izraz „štafeta“, koji je Đekson upotrebio za Minu, izazvao bes kod ostalih zadrugara koji su mu poručili da bi trebalo da prizna poraz i da ne pljuje po bivšoj ljubavi.

 

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...