LUNA NAPRAVILA FATALNU GREŠKU, GUBI BITKU SA KIJOM: Posle OVOG ISPADA Luna nije dobrodošla u porodični dom Radanovića? ŠOKIRALA (VIDEO)

Nije smela.

Nekoliko ukućana prethodne noći pričalo je o tome šta će raditi po izlasku iz Zadruge. Luna Đogani je Teodori, Anđelu, Goci i Milanu rekla kako će odmah po napuštanju rijalitija prvo ići na „čišćenje“ duha i tela, a potom i na putovanja. Međutim, u trenutku se izlanula kada je odlazak u Zrenjanin u pitanju, gde su roditelji njenog dečka Slobe Radanovića, ali se brzo ispravila.

Loading...

– I onda, kad sve to završim, sve to detaljno čišćenje sebe i svog duha, kad se završe sve emisije i sve to, onda ću lepo na putovanje jedno… – počela je Luna.

– U Zrenjanin – ubacio se Milan.

– Da, u Zrenjanin… Sigurno ću da idem u Zrenjanin – rekla je Luna, da bi se nakon nekoliko sekundi, kada je shvatila šta je rekla, ispravila.

– Mislim, hoću naravno, rado, nego da putujem malo za dušu, negde gde me niko ne zna! U Kinu ako treba da odem… Možda odem do Švedske kod moje bakice, odem možda u Prag sa Slobom… Sigurno ću otići na more negde, bar pet dana. Samo da nije Budva – objašnjavala je.

– Nećeš sa Slobom – pitao je Milan.

– Pa ako Sloba bude radio… Ja ću gde god Sloba bude išao da idem s njim – rekla je.

Za razgovor Lune i ukućana premotati na 11. minut:

 

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...