ŠOKANTNA ODLUKA! Đus posle Parova došao kući i SMESTA URADIO OVO! Tiče se njegove SUPRUGE! Majčine reči… o, bože

Kako drugačije…

Ivan Ivanović Đus po izlasku iz „Parova“ odjurio je kući kod supruge Danijele i dvogodišnjeg sina, kojih se jako uželeo za ovih šest meseci, koliko je boravio u Hepijevom rijalitiju.

Loading...

Reper nije hteo da ga niko uznemirava u toku jučerašnjeg dana, pa je ugasio telefon i ponovo se izolovao od spoljnog sveta. Samo, ovog puta je bio sa svojom porodicom. Njemu je nakon toliko dugog perioda u zatvorenom prostoru bio potreban jedan dan da se vrati u formu i odmori glavu od svađa sa cimerima, napada i konstantnog nerviranja. Đus se nije javio ni svojoj mami Vesni Ivanović, koji će se tek danas videti sa njim.

Odmor

– Nedostupan je. Rekao je da će se tek sutra javljati novinarima i prijateljima. Danas želi da se odmara, jer se razboleo. Videla sam šaku antibiotika, sve mora da popije. Tamo u vili su se svi porazboljevali, ja sam mislila da ću morati sa maskom tamo da idem. Čim jednog uhvati virus, prenese se na sve. Đus je sada sa suprugom. Čim je izašao iz „Parova“, navalio je na ženu. I treba tako, neće valjda na mene ili na vas (smeh). Treba da misli na te stvari. Viđao je Danijelu i Viktora samo jednom u dve nedelje, mora sad malo sa njima da bude. Face su, najozbiljnije vam kažem. Viktor ga se baš uželeo, danas će se njih dvojica gnjaviti ceo dan – rekla je Vesna za Kurir.

Šokantna odluka

Đus je inače pre dve večeri napustio vilu. Tokom nominacija on je zauzeo poslednje mesto na tabeli sa 11 odsto glasova, dok je Nina Prlja imala 11,4 odsto. Dva velika igrača našla su se u duelu, ali reper je ipak morao da napusti rijaliti. Učesnici su se šokirali odlukom gledalaca da Đus ide kući, a neki su čak i zaplakali.

 

Izvor: Kurir/srbijadanas.com

Loading...