LUNI PREĆENO – SILOVAĆU TE, ISEĆI NA KOMADE: U Zadruzi IZBIO HAOS zbog Marka – kakva KATASTROFA! (VIDEO)

Video od kog se okreće želudac.

Sinoć je voditeljka „Zadruge“ Dušica Jakovljević ugostila novinare, koji su svojim škakljivim pitanjima totalno zbunili takmičare. Na udaru je najviše bila Luna Đogani, a kako su je zbog mnoštva pitanja ubacili u mašinu, blogerka je bila nikad više zbunjena. Jedna od temi koja se provukla, bila je tuča Slobe Radanovića i Marka Miljkovića.

Loading...

– Ti si rekla kako kada bi u spoljnom svetu okrenula jedan broj, njega ne bi bilo. Jel ti to nije malo ružno – novinar Ivan je priupitao Lunu?

– Ja sam to rekla u afektu. Znala sam šta će da se desi mnogo pre nego što je frka izbila… Slobu sam vukla za ruku, ali sam znala kada su se jedan drugom uneli u facu do čega će doći. Videli ste kako sam odreagovala, u tom trenutku sam se tresla i nisam znala da li ga je udario. Ako jeste, u glavi mi je bio haos i znala sam šta je sledeće – pokušala je Đoganijeva da objasni, te je dodala:

– Čak sam i u lice rekla Marku da će videti on svoga boga! Meni su ovde pretili da će me silovati, ubiti, iseći na komade, ali to naravno nije emitovano!

Ovom izjavom Luna je zgranula gledaoce, a kako je sve izgledalo pogledajte na video snimku:

 

Foto: dailymotion printskrin

Izvor: srbijadanas.com

Loading...