NOVI SKANDAL DRMA ZADRUGU: Posle šamara i tuče – SVE ISPOČETKA! Marko zamerio Slobi, Matora SKOČILA (VIDEO)

Iznenada…

Sinoć su se u Beloj kući mogla čuti pitanja novinara. Jedno od njih bilo je upućeno Jovani Tomić Matoroj, a glasilo je „Zašto ne želi da se izvini Marku Miljkoviću iako ga je juče ošamarila i pljunula“. Svađa između njih dvoje krenula je u potpuno drugom smeru, kada je Miljković u priču upleo Slobodana Radanovića, sa kojim je takođe imao sukob pre nekoliko dana.

Loading...

– Rekao sam to već, da si mi šamar udarila zbog Slobe. Vidi se ovde vrlo dobro ko je sa kim dobar i ko je u klanu – rekao je Marko, na šta je Matora poskočila.

Pojedini zadrugari su se iznervirali zbog ove rečenice i urlali na Marka kako on nema pravo da priča o klanovima jer je i sam deo jednog i to sa Miljanom Kulić i Saškom Karan.

– Kad god imam neku raspravu sa bilo kim, molim i Sašku i Miljanu da ne skaču za mene ali ja njima ne mogu da začepim usta. One su takve, jednostavno skaču i pričaju, iznose svoje mišljenje – pravdao se Miljković.

On je takođe naglasio da Saški vrlo često upućuje kritike i da nema problem da joj kaže kada nije u pravu.

Izgleda da će ovaj haos da ostane dugo upamćen, i da će još mnogo puta da se prepričava. Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku koji sledi:

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...