HIT U PRIJEDORU: Kokoška snela jaje sa dobitnim brojevima za loto!

Gazdarica prvo nije mogla lepo da vidi šta je na ljusci, ali je ubrzo shvatila!

Dosta Komljenović, meštanka Ćele kod Prijedora, još žali što nije bila uporna i poslušala svoju kokošku “kladioničarku” i odigrala dobitnu kombinaciju brojeva na lotu plus, koje joj je ova “poslala” na jajetu koje je snela.

Loading...

Da jeste, dobro bi popravila svoj kućni budžet, a kokošku bi pošteno nagradila.

– Za nju samu bih napravila kokošinjac. Da uživa – šali se Dosta, koja jaje, na čijem su vrhu brojevi, ljubomorno čuva i pokazuje zainteresovanima.

Kako Dosta kaže za „Avaz“, na vrhu jajeta bilo je nešto išarano. Pokušala je to da očisti, ali nije išlo. Onda je ugledala brojeve.

– Bilo ih je šest i lepo su se mogli razaznati, trojka, devetka, šestica… Nazvala sam sina i ispričala mu šta sam našla. Niko od nas nije sujeveran, ali sam poslušala savet i odigrala loto. Suprug je uplatio listić, ali običnu kombinaciju. Još je dodao četvorku i, nažalost, nisam ništa dobila – govori Dosta.

Na to je potpuno zaboravila da bi nekoliko dana posle brojevi s jajeta, onog istog koje je snela kokoška, bili izvučeni u džekpotu. I nije bilo dobitnika.

– Nije mi bilo lako kad sam to videla, ali šta da se radi, idemo dalje. Redovno ćemo igrati istu ovu kombinaciju pa ko zna, možda nam se i posreći, a možda snese još jedno jaje s novim dobitnim brojevima. Čuda se ipak dešavaju – s osmehom kaže Dosta.

 

Foto: Pixabay.com

Izvor: Alo.rs

Loading...