VELIKI ŠEF PRAVI HAOS! U „Zadrugu“ stiglo pismo, Kija skače od sreće, Luna pobesnela (VIDEO)

U „Zadrugu“ je stiglo pismo, pa su ukućani morali da se okupe u dnevnoj sobi gde je Toma pročitao obaveštenje velikog šefa.

Učesnicima je saopšteno da je sinoćna emisija „Ami Dži šou-a“ bila najgledanija od svih onih emitovanih u prethodnih deset sezona, a Ognjenovi gosti su bili Kija Kockar i Sloba Radanović.

Loading...

Ta vest je obradovala neke ukućane, jedni su pružali podršku paru, a bilo je i onih koji su aplaudirali. Kija je bila veoma srećna znajući da vlada veliko interesovanje za njen odnos sa Slobom.

Foto: Jutjub

– Bilo je jako zabavno, bilo je igrica ali i ozbiljnih pitanja. Ognjen je super sagovornik. Bilo mi je lakše jer je Slobodan bio opušten, on ima više iskustva sa televizijom od mene. Drago mi je da smo oborili rekord, što je krah mog braka oborio rekorde. Uživali smo, bilo je stvarno super – rekla je Slobina još uvek zakonita žena. Svi su komentarisali Kiju i Slobu, jedino je Luna gledala belo, razočarana u informacije koje čuje budući da je ona pre nekoliko meseci bila gost iste emisije. Luna je bila prilično uznemirena ovim saznanjem.

– Drago mi je da sam mogao ovu priču da predstavim u tom nekom šaljivom tonu. Drago mi je da sam otpevao i svoje pesme. Bilo mi je uživanje da gostujem u toj emisiji sinoć. Čestitam Ognjenu i televiziji Pinku na oborenom rekordu gledanosti – rekao je Sloba.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...