GAGI PODRŽAO ĆERKU, POSLAO JOJ EMOTIVNU PORUKU: Ti si pobednica ZADRUGE – treba sve ovo izdržati! (FOTO)

Otvorio je dušu.

Gagi Đogani, čija ćerka Luna Đogani u rijalitiju „Zadruga „skreće pažnju na sebe zbog veze sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, neretko se pojavljuje u javnosti sa rečima podrške za svoju ćerku.

Loading...

Pre samo par večeri poznati voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pevača Slobu zajedno sa svojom i dalje zakonitom suprugom Kristinom Kijom Kockar, a celokupna situacija je ostavila ogroman utisak na mladu blogerku. Kao i svaka zaljubljena žena, tako i Luni nije bilo svejedno da njen dragi bude u javnosti u blizini svoje supruge.

Međutim, kako Luni tako i njenog oca Gagija Đogani pomenuta situacija nije ostavila ravnodušnim. Poznato je da Gagi nikada nije imao lepe reči za Kiju, nazvao je negativcem u „ovoj seriji“, i oduvek opravdavao je postupke svoje ćerke.

Naime, Gagi se oglasio objavom na društvenoj mreži Instagram u kojoj je uputio potresne i emotivne reči svojoj čerki Luni:

– Prave od tebe pobednika! Samo to treba izdržati!! Jak je pritisak! Svi pričaju o tebi, koliko si dobra i jaka devojka. Kako se boriš od svih napada. Oni ne znaju da je to psihičko zlostavljanje! Ja znam za tebe Lunči! Tebe ne zanima pobeda niti novac! Ti voliš da budeš voljena, da te Sloba voli. VOLIMO TE!! NAS/98% – napisao je Gagi ispod Lunine fotografije.

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...