KIJINI FANOVI UNIŠTILI ANABELU: Majke širom Srbije plaču, zbog toga što radiš svom detetu – POKAJ SE! (FOTO)

Saga se nastavlja.

Nakon što je Anabela Atijas po ko zna koji put uputila šokantnu poruku svima onima koji su protiv ljubavi njene ćerke Lune i Slobe, oglasili su se oni koji su se prepoznali, među kojima je najveći broj fanova Kije Kockar.

Loading...

– Dragi Dželati ljudskog dostojanstva i ljubavi, ne zaboravite da na kraju ipak svi dođemo pred za sve isti sud i sudiju, a to je smrt. Jedino ona daje ista prava svakome, neumoljiva je i nepodmitljiva- poručila je Anabela.

– Dragi bože opraštam svim zalutalim dušama koje se hrane bolom mog deteta! – napisala je Anabela u okviru svoje druge objave.

Ova poruka je izazvala ogroman bes „druge strane“, pa su fan stranice posvećene Kiji preplavljene brutalnim odgovorima Anabeli.

– Draga Anabela, pošto si, vidimo, ćerku vaspitala da veruje u boga, da poštuje osnovna načela, principe i kodekse, pošto vidim da daješ sebi za pravo da u ime Boga opraštaš nama, zalutalim dušama koje se hranimo bolom tvog deteta? Nazivaš nas dželatima ljubavi i ljudskog dostojanstva? Ženo! Majko! Stidi se! Majke širom Srbije plaču zbog tebe i onoga što si uradila svom detetu. Okani se društvenih mreža, prozivki, jadnih komentara, pokušaja da ukaljaš i poniziš drugog da bi svoje oprala. Bog je veliki i oprašta. Vama će i ljudi oprostiti kad vide pokajanje, kad vide stid, kad vide žaljenje. Sedi u ćošak, spusti glavu među kolena i ženo zapitaj se – prvi je deo poruke objavljene kao odgovor.

Pogledajte poruku na Instagram stranici, posvećenoj Kiji Kockar:

 

Izvor:  srbijadanas.com/Šoutajm

Loading...