LUNA ZAPUŠILA USTA SVIMA: Stanovnici Bele kuće više neće dirati nju i Slobu, a Kija… MUK! (VIDEO)

Šokirala

Stanovnici Bele kuće su često svedoci mnogobrojnih rasprava između ljubavnog para Slobe Radanovića i Lune Đogani. Zadrugari su u toku prethodne večeri imali priliku da odgledaju video-snimak na kome se blogerka žali svojim cimerima da je njen ugled ukalja samo zbog toga što je uplovila u novu romansu sa pevačem.

Loading...

Blogerka je ustala i pred svim ukućanima razjasnila da je to bilo samo jedan od kriznih perioda i da je nakon samo nekoliko minuta kasnije imala ozbiljan razgovor sa svojim dečkom.

– Kada sam se ovoliko ponizila zbog ljubavi, svesno sam to želela i uradila, niko me nije terao niti je bilo ko kriv za to što sam ja ušla u vezu koja nije normalna, tj. nije nisu normalne okolnosti. Onda treba to da izguram do kraja dostojanstvno i da trpim i da neke stvari prećutim i ne zameram, jer neke stvari ne mogu da se biraju. Ja se osećam jako poniženo. Ja nisam svesna kakva je ovo situacija, ja ne gledam ovo kao oženjen, kao on je nečiji muž, dečko. On je samo moj. Očigledno ja nisam svesna da je to tako. Moja prethodna veza je bila takva, to je moj muškarac, ne može nijedna devojka da priča o njemu, da komentariše, ne može da se predstavlja kao njegova devojka, kao njegova žena. Ova situacija je daleko drugačija od svih mojih veza i ja još uvek nisam još svesna situacije – objasnila je Luna.

Ovaj rijaliti par ne krije da sa nestrpljenjem iščekuje kraj rijalitija, kako bi mogli sebi da se posvete i da okrenu novi list. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku:

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...