NAJROMANTIČNIJI MOMENAT U ZADRUZI: Ljubav je POBEDILA – Izgubio si mnogo toga ali DOBIO SI MENE! (VIDEO)

Njihova ljubav nema granicu.

Luna Đogani i Sloba Radanović su jedan od rijaliti parova o čijoj ljubavi zasigurno bruji ceo region. Iako oboje u mnogobrojnim situacijama odreaguju previše impulsivno i time dovedu svoju vezu u pitanje, trude se da svaki put svoj odnos izglade u što je moguće kraćem vremenskom periodu.

Loading...

Tokom prošle noći, njih dvoje su jedno drugom otvorili sve karte i priznali svoja najdublja osećanja i obećali da će se do srži boriti za njihovu ljubav.

– Ja verujem u sudbinu. Ti bi izašao odavde za tri meseca i imao bi taj telefon o kome pričaš, stan, auto, svoje pare, sve bi iamo vratio bi se svom životu. Imao bi sve što si izgubio, ali ne bi bio srećan i opet bi se osećao svaki je*eni dan. Sve si to izgubio, dobio si mene i duplo više od svih tih stvari što si izgubio. Veruj mi, duplo više si dobio, jer ja sa tobom. Ja sam sebi možda mnogo toga us*ala u životu što sam se zaljubila u tebe. Ja sam sutra spremna da živim na jebenoj ulici sa tobom. Ja ću da dam i telefon, auto, kuću, sve, samo da budem sa tobom. Meni je to vredno samo da budem sa tobom – rekla je Luna.

– To je poenta svega što sam ti rekao. Ja sam ovo svesno uradio, napravio sebi pakao od života samo da bih bio sa tobom. Upravo jedno drugom objašnjavamo istu priču – uzvratio je Sloba.

Blogerka je i dalje nastavljala da dokazuje svoju ljubav, dok ju je pevač netremice gledao i svaki put joj rekao da isto misli kao i ona.

– Ne želim da budeš sam niti jednog trenutka. Ja ne mogu da garantujem da ćeš ti biti poznat, ja ne mogu da garantujem da ćeš imati milione, ali mogu da ti garantujem da nećeš biti sam. Ja ću biti uz tebe u svakom trenutku. Šta god da se desi, bili na nuli, ja ću biti sa tobom – bila je iskrena Đoganijeva.

Ceo razgovor Lune i Slobe možete pogledati u videu koji je u prilogu:

 

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...