HTELA SAM DA UMREM! Kija vrištala i plakala od bola kada je saznala za SLOBINU PRELJUBU (VIDEO)

Teški momenti.

Nakon što su juče završena pitanja porodica učesnika rijalitija „Zadruge“ upućena njima i njihovim cimerima, Kristina Kija Kockar razgovarala je sa Anom Korać o njenom još uvek zakonitom suprugu Slobodanu Radanoviću koji ju je prevario sa Lunom Đogani pred na imanju u Šimanovcima.

Loading...

Dok je Kija govorila o čoveku sa kojim je sve delila, u nekoliko navrata, bila je na ivici suza navodeći da joj je teško zbog čina koji je napravio njen muž. Kristina dodaje da joj je najviše žao što je Slobodan povredio njenu porodicu i nju.

– Ja sam htela da umrem! Kažu mama i baka da nisam ja kriva, naravno da nisam kriva. To su neki bolni trenuci u životu i onda kada gledam ovo sve, ja gledam da mama ne plače kada ja plačem. Da se baka ne nervira, on zna koliko je mene povredio. On je povredio moju najužu porodicu i mene. Baka me gleda kako plačem i doživljavam poniženje – govorila je Kija Ani i nastavila:

– Meni je najgore ako se oni nerviraju, kada je meni zaista teško. Taj trenutak kada sam se ja kidala i one se kidaju zajedno sa mnom i meni bude još gore. Meni dođe da vrištim od bola nekada, ne da plačem – iskrena je bila Kristina.

U nastavku razgovra sa Ivanjičankom Anom Korać, sa kojom provodi najviše vremena u rijaliti programu „Zadruga“, Krsitina Kockar ispričala je i kako je izgledao trenutak kada je saznala za prevaru koju je načinio njen još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović pred kamerama.

– Kada sam saznala prvi put da su se poljubili, ja sam bila u kolima, vraćala se od drugarice, vrištala i plakala! Molila se reko Bože molim te pomozi mi, nije to bilo plakanje, nego ne možeš da dišeš, kidaš se! Znaš kako je meni teško ovde da suzbijem to. On ne shvata šta je uradio, ja njega znam – rekla je Ani Kristina.

Kija se u nastavku dotakla i zajedničkog ulaska sa Anabelom Atijas, majkom Lune Đogani, u „Zadrugu“ kada su se svađale. O cemu su još ove dve cimerke pričale, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...