PREKID PROGRAMA: Zbog BRUTALNOG obračuna BESNIH zadrugarki… ŠOK! Sad nema emitovanja (VIDEO)

Napeto…

Nakon što je Dragana Žeželj zvanično napustila Belu kuću zbog najmanjeg broja glasova publike, usred emisije nastala je svađa između Jovane Tomić Matore i Miljane Kulić. Matoroj sve teže padaju Miljanini udarci koje aludiraju na njeno dostojanstvo. U par navrata ukućanka je izjavila da je Matora loš čovek, a bila je podstaknuta time što joj je nekoliko puta pominjala nerođeno dete.

Loading...

– Tebi je bitnije da radiš onako kako misle tvoji fanovi ili ti tako misliš? Ona tvrdi da sam ja loš čovek, a nisam! Ti mene ne možeš nikad da uvrediš, ja sam ušla da ovde budem ono što jesam, a hvala Bogu našla sam i devojku koja zlata vredi! A ti, koja se optrećuješ oko mesta i svega, znam te Miljana – vikala je Matora.

– Ja sam to Saški rekla 10 minuta pre nego što je Ognjen došao, šalila sam se – branila se Miljana.

– Poenta je bila da je tvoja majka tebe zvala zbog toga što smo onda bile zajedno kad si bila lično sa mnom i sa Vuk Mobom. Čuvam poruke i dan danas i znam šta se desilo. To što si ovde i što zaboravljaš neke stvari, to je tvoj problem! Nije nerođeno dete krivo što si došla u rijaliti da se stresiraš i nerviraš. Kakav bih ja čovek bila da ti sada želim sve najgore, a znam da ti trebaju pare – rekla je Matora.

– Nisu ni tvoji roditelji krivi što im je ćerka lezbejka – rekla je Kulićeva.

U ovu raspravu se umešala i Saška Karan. Matora je u besu išla za Miljanom dok je pokušavala da joj objasni zbog čega je toliko besna, a kako je rasprava izgledala pogledajte u nastavku:

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...