ŠOKANTNE OPTUŽBE NA SLOBIN RAČUN: Luna ga neće pogledati nakon što sazna za OVO…

Šok za sve!

Igor Sebić, androgini model i pevač, i njegova supruga Tina, Plejbojeva zečica, specijalno za Rijaliti otkrivaju mračne tajne pevača Slobe Radanovića.

Loading...

Ovaj kontraverzni bračni par upoznao je Pinkovu zvezdu pre dve godine na jednom od njegovih nastupa i već u startu on je pokazao interesovanje prema njima.

@tina_kunic_sebic

A post shared by igorsebic (@igorsebic) on

– Slobu smo upoznali u Sarajevu na privatnoj žurki 2016. godine preko zajedničkog prijatelja. Celo veče nas je gledao i zavodio pogledom kao par. Uz muziku i alkohol počeo je da se opušta i da igra sa nama na najperverzniji način i tada smo shvatili da to nisu čista posla. Jasno je nama bilo šta on želi, ali nismo želeli da budemo neprijatni jer smo bili na žurki zajedničkog druga. Premda se i ja bavim muzikom, razmenili smo brojeve telefona oko saradnje jer je došao na ideju da snimamo duet on i ja, zajedno sa Tinom – kaže Igor, i nastavlja:

– Uz alkohol je sve polako počelo da izmiče kontroli. Zamolio je Tinu da otplešu, što je ona i učinila iz prijateljskih razloga, a Sloba je izvadio novčanicu i pokušao da joj stavi u dekolte. To je Tinu uvredilo i prekinula je ples. Izrazito ljuta, Tina mi je rekla da je u toku plesa pokušao i za dupe da je uhvati i da Sloba nije normalan. Pored toga, mislimo i da je nastran jer način na koji mene grli i gleda nikako nije strejt, a i ovo što je Tini uradio nije normalno, premda je znao da smo tada bili u vezi, a danas već u braku.

Kako je veče odmicalo, Sloba je bio sve slobodniji i otvoreniji, pa se osmelio da pozove bračni par u svoju hotelsku sobu:

– Razgovarao je sa Tinom o plastilnim operacijama, te se savetovao sa njom i rekao kako ima želju da operiše svoje grudi jer ima ženske grudi, kao i da uradi abdominalnu plastiku. Tina je tada shvatila da je iskompleksiran. Kada je već bilo kasno, mi pijani, a Tina nije dala da vozim, već samo da pozovem taksi, Sloba je rekao da to ne dolazi u obzir! Predložio nam je da budemo njegovi gosti u hotelu u Sarajevu i da bi bilo lepo da odemo kod njega i dogovorimo se oko pesme i zajedničkog projekta.

@plavusa_ja #💙

A post shared by igorsebic (@igorsebic) on

Iako su se dvomili, Tina i Igor su ipak krenuli sa Radanovićem.

– U tom pijanom stanju otišli smo sa Slobom u hotel. Kad smo stigli u apartman, ponudio nas je pićem i nazdravili smo u ime buduće saradnje. Skinuo je jaknu i legao na krevet, gde je počeo da se dodiruje i da gleda Igora ispod oka očekujući njegovo zeleno svetlo za buduće potencijalne situacije. Rekao je da je umoran i da legnemo svi zajedno na bračni krevet. Takođe je rekao da ne može da veruje da nas je upoznao i da se ne zna ko je lepši i poželjniji od nas dvoje. Tina je otišla u toalet jer se iznervirala. Rekao mi je da smo jebeno dobri i da bi voleo da provede noć sa nama, a da niko ne sazna. Pričao je da se nikada do tada nije tako napalio kao na nas, da nikada nije imao trojku, a da mu je želja da to učini sa nama. Sve vreme se dodirivao dok je pričao sa mnomi bio mu je dignut. Pitao je mene kakav je osećaj imati silikone u ustima i da se na to loži. Molio je da ne idemo nigde i da se opustimo. Nisam želeo da se svađamo, već sam krenuo sa svojom ženom da izađemo, a on se drao i vikao kako ne znamo šta propuštamo i, ako ne želimo da imamo seks, možemo oralno da se zadovoljimo – završava Igor svoju priču koju su, navodno, on i Tina imali sa Slobom radanovićem.

@tina_hot_hot

A post shared by igorsebic (@igorsebic) on

 

Izvor: srbijadanas.com/Srpski telegraf

Loading...