LUNA PUKLA ZBOG OVIH REČI: Sloba i Kija se vole, ali on hoće da ispadne čovek prema tebi! (VIDEO)

Od kada je po drugi put ušla u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, Zorica Marković je otvoreno stala na stranu Kristine Kockar a osudila vezu njenog supruga Slobodana Radanovića sa Lunom Đogani

I prethodne noći, u toku Igre istine nastala je svađa između pevačice i ljubavnog para, a Markovićeva je ostala pri svom stavu da će podržati Kiju, za koju kaže da je prošla kroz pravi pakao.

Loading...

– Luna, devojko, nemoj da pričaš sebi u bradu. Ja imam da komentarišem jer sam vas pratila dok sam bila napolju. Nismo mi napravili ovo što ste vi napravili. Za tebe Slobo sam htela nešto lepo da kažem, a ova žena (Kija) je pakao prošla. Gospođice Đogani, tebe treba da bude sramota. Ti si sama od sebe napravila ovo – rekla je Zorica.

– Nema zašto da me bude sramota, vi od mene pravite ono što želite u vašoj glavi. Ja sam samo jedna budala koja je bila naivna i iskrena. Naravno da neću da te saslušam kad ne pričaš realne stvari. Nikad ništa nisi realno rekla. Uvek pričaš kako su oni svi iskreni a ja sam ta koja je nešto skrivila, ja sam ku*vetina. Šta sam ja? Ja sam se zaljubila i pristala da budem sa oženjenim muškarcem. Šta sam još uradila? Ja sam sebi dozvolila da vi tako pričate o meni – odgovorila je Luna.

Svađa se rasplamsala a Markovićeva je ponovo naglasila čime sve Kockareva pokazuje svoje kvalitete.

– Ti si sve to što si rekla. Sama o sebi govoriš, i delima i komentarima. Ti si se sama ukanalila. Ova žena (Kija) je prošla pakao pa je kulturna, dostojna i prisebna – rekla je Zorica.

– Ja sam iskrena. Sve kažem. Kod mene nema da govorim u šiframa. Meni su ljugi govorili „Ua“ ne njemu. Ja sam ispala negativac. Shvatili smo svi, ja sam sebe u*ebala ne tebe, zašto ti imaš toliku potrebu da mene komentarišeš. Nikad ništa lepo nisi rekla za mene, samo loše – bunila se Đoganijeva.

Zorica se nakon ove rečenice našla uvređeno te je jasno istakla da je njeno pravo kao učesnika Zadruge da komentariše svoje cimere, a onda se u svađu umešao i Sloba.

– Ja nemam ništa protiv tebe nego protiv toga šta si ti radila ovde. Ja sam u Zadruzi i hoću da komentarišem. Sloba je rekao sve vrlo iskreno, i njemu nije lako. Ovde se radi o povređenoj osobi koja se zove Kristina Kockar. Radi se o Slobodanu koji ne zna gde će. Njih dvoje se vole ali hoće da ispadne čovek prema tebi (Luni) – rekla je Zorica.

– Ne možeš ti da govoriš da ja nekog volim u moje ime. Vi se ovde sprdate. Igrate igre. Ljudski životi su u pitanju. Ja mislim da to nije tvoje mišljenje – vikao je Radanović.

 

Izvor: pink.rs/ informer.rs

Loading...