ŽESTOK OBRAČUN MILJANE I DZEHVEROVIĆKI! Goca joj poručila: Setićeš me se na porođaju a Miljana… (VIDEO)

Za svađu između Gordane Džehverović i Teodore Džehverović sa jedne i Mace Diskrecije i Miljane Kulić sa druge strane, može se reći da je jedna od najdužih rasprava u Zadruzi, jer je trajala više od sat vremena

Tokom ove svađe koja se dogodila u spavaćoj sobi, Miljana Kulić je čak režala i lajala na svoje cimerke u trenutku kada se popela na krevet. Inače ove ukućanke posvađale su se i ranije u togu Igre istine, a tom prilikom Miljana je rekala da je na Zadrugoviziji 3 videla koliko su loše osobe Gordana i Teodora.

Loading...

– Daleko bilo da znamo šta je jahta, pa posle da dolazi mama u rijaliti. Naš sukob je nastao kada se ona cerekala, a ja ovde umirala od bolova – govorila je Miljana.

– Da nije trudna ne bih je pogledala u životu. Ti toliko lažeš! Da li je moguće da toliko lazeš? Sram te bilo Miljana! Slušam ovde kako lažeš sve vreme. Urnišeš me, ja te trpim, poštujem, poštujem to dete u tebi, Goca u pola 3 pravi picu, daje ti pare… Sram te bilo Miljana! Samo da vidim šta će mama da ti kaže! – pričala je Teodora.

– Setićeš se mene na porođaju – rekla je Gordana u jednom trenutku Miljani.

– Zašto? Šta to znači? Da li je to neka kletva? Šta to znači? Šta bi to trebalo da znači? Da se setim tebe na porođaju? – pitala se Miljana, a onda je dodala: Seti se ti mene kada umreš, kada budeš gorela u paklu, smrdljiva seljančuro!

 

 

Izvor: pink.rs/ informer.rs

Loading...