OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA KIJE KOCKAR: Za ovo NIKO NIJE ZNAO, a nije ni PRETPOSTAVLJAO!

U emisiji „Premijera – vikend specijal“ danas smo imali priliku da vidimo novinara Nemanju Vujičića na gradskom trgu u Zrenjaninu, rodnom gradu zadrugara Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića. Nemanja je popričao sa građanima ovog grada, te ih upitao kakvo mišljenje imaju o svojim sugrađanima

– Mislim sve najbolje, naravno, oni su mi slatki. Mislim da ta veza može da opstane, ja sam Kijin fan. Što se tiče Lune, to je trenutna zaslepljenost, ovo je nešto mnogo jače. Luna je isto preslatka, nije mi se svidelo ono što se desilo na Zadrugoviziji, i ona se zaljubila, šta je tu je – rekla je gospođa na trgu u Zrenjaninu.

Loading...

Pored nje, još jedna gospođa otkrila je nešto što do sada nismo znali:

– Sve najlepše mislim o Kiji, ona je tamo iznad svih. Broj 1. Ja Kiju znam, ona mene ne zna, znala sam njenog tatu i njenu maćehu. Njen otac je u Nemačkoj radio u jednom privatnom restoranu, moj suprug i ja smo tamo išli. Ona je imala dobar odnos sa ocem dok njena mama nije postala ljubomorna, njoj je maćeha donosila divne stvari, pa se možda njena majka uplašila da Kija ne zavoli maćehu više. Ne bih da se Nadica naljuti, sama je odgajala, ali mislim da je do toga – rekla je jedna gospođa.

Očigledno je da Zrenjaninci znaju mnoge tajne ovo dvoje zadrugara, a šta ćemo još saznati, ostaje nam da vidimo.

 

Izvor: informer.rs/pink.rs

Loading...