NIJE ON ZA MENE, MAMA MI JE LEPO REKLA: Luna se žalila Milanu, pa otkrila svoju NAJVEĆU GREŠKU! (VIDEO)

Smatra da nije trebala da priča sa Kijom…

Luna Đogani u sinoć dugo razgovarala sa Slobodanom Radanovićem i tom prilikom rekla kako između njega i njegove supruge emocije još uvek nisu ugašene i da ona to vidi na osnovu njegovog ponašanja.

Loading...

Posle razgovora sa dečkom, otišla u spavaću sobu, gde je sa Milanom Miloševićem ćaskala o svemu.

– Ja sam pričala, on je tu nešto onako rekao, nema šta… Jednostavno mi je pukao film, celo veče sedi, gleda me, tužan je, teško mu je. To je činjenica. Moja mama kada se razvela od tate nije imala ovo zašto je to tako ili ovako. Ja tebe na neki način ubeđujem da se pomiriš sa ženom. Ja sam sebi usrala što sam pričala sa njom (Kijom) u pabu. Imala sam potrebu da joj makar malo promenim mišljenje. I šta sam uradila? Sebi ujebala sve. Ovo nije gotovo, zato postoji problem, jer nije sve razrešeno – pričala je Luna Milanu.

Novinar je na sve ovo rekao Luni kako razume da ona voli Slobu, ali da vezu sa oženjenim muškarcem sebi nikako nije smela da dopusti. Miloševića je zanimalo i o čemu su još razgovarali Đoganijeva i Radanović.

– J*bem li ti u šta sam se upetljala! Nije on za mene. Mama mi je lepo rekla „Šta god da bude, ja ću te podržati, ako je to za mene sreća“. Ja se samo plašim da će doći dan kada će shvatiti nešto i da će mu biti žao i krivo što je rizikovao, a nije dobio ono što je hteo – nastavila je Luna.

– Oni su navikli da jedno drugom tolerišu, da praštaju prevare, jer shvatili su da su nakon tih prevara dobro funkcionisali – komentarisao je Milan.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Izvor: pink.rs/ informer.rs 

Loading...