POZNATI PEVAČ NAKON 8 MESECI ĆUTANJA OTKRIO ŠOK PREPISKU: Luna me je muvala, dok sam imao devojku! BOLI ME UVO ZA NJU

До сада непознати детаљи…

Нешто више од две недеље остало је до краја ријалитија „Задруга“. Узбудљива дешавања у троуглу Кристина Кија Коцкар – Слоба Радановић – Луна Ђогани, која су у центру пажње шоуа у Шимановцима, улазе у готово незамисливу завршницу. Сви се питају кога ће певач из Зрењанина одабрати на крају – још увек закониту супругу или љубавницу. Или ниједну од њих две! Ствар је још замршенија ако се зна да је данас годишњица црквеног брака Кије и Слобе, а продукција им је дозволила да тај датум обележе.

Loading...

Гледаоци „Задруге“ навелико расправљају о томе ко је у праву у зараћеним странама – Коцкарева или Ђоганијева. Једни тврде да Радановићева прељуба није за осуду јер је његов брак наводно био само мртво слово на папиру и подржавају Луну. Супротни табор, Кијини фанови, тврди како је такав поступак недопустив и да је брак светиња. Зато су уз Кристину и бодре је да истера правду на имању у Шимановцима.

У тој причи, поставља се питање која је улога модне блогерке. Једни тврде да је она заправо највећи губитник ријалитија и да је због младости и наивности прошла као боса по трњу. Други пак наводе да ни она није наивна и да је и сама крива што се сада налази у таквој позицији јер је актерка прељубе. У том тумачењу, ново светло на дешавања баца млади београдски репер Лимма који је решио да после осам месеци „Задруге“ открије какво је искуство имао са Луном у ноћном проводу.

Ђоганија му се набацивала, а како каже репер у успону, никаква препрека јој није била чињеница да је поред њега стајала његова девојка. Напротив! Рекла је да је она не интересује, јер га она жели.

– Да је нисам одбио постао бих Слоба Радановић пре Слобе Радановића. И мене је стартовала иако је знала да сам у вези. Што је још горе, моја тадашња девојка је тада била са мном, а она је била изузетно навалентна. Десило се то пре непуне две године на једном београдском сплаву. Она ме је стално гледала и покушавала да ступи у контакт. Пре тога сам видео да ми масовно лајкује слике на Инстаграму. Пролазила је стално поред мене, покушавала да се очеше не бих ли је приметио. Пошто нисам хтео ништа с њом, поготово јер сам био са девојком, само сам је кулирао. На крају је буквално дошла до мене, дохватила ме и рекла: „Хеј, зар ти мене не примећујеш?“. Одоговорио сам јој да није у реду да се тако понаша јер сам са девојком, а она ми је добацила „да је баш брига за њу, да ми можемо да будемо и мимо девојке и да је она ваљда важнија“. Али сам је искулирао – започиње Лимма причу за портал „СрбијаДанас.цом“.

Међутим, како каже млади репер, Луна ту није одустајала. Решила је да га контактира и преко приватних порука на Инстаграму, а ту преписку Лимма је ексклузивно показао за портал „СрбијаДанас.цом“.

– Желим те, боли ме уво за твоју девојку. Тотално је све небитно јер ти мене занимаш више него било ко и не буди глуп – послала му је Луна након свега поруку на Инстаграму, а одговор је био исти:

– Дај, докле више? Рекао сам ти лепо да нисам заинтересован. Хвала на понуди – изричит је био Лимма.

– ОК, глуми фрајера… И још једном, глуп си, не знаш шта си пропустио – самоуверена је на крају била Ђоганијева.

Yes or No ? 🔥 #newlook #LIMMA

A post shared by L I M M A ™ (@limmaofficial) on

Млади репер који је до сада објављивао дуете са Владом Матовићем и групом „Трик ФX“, каже да и сам прати дешавања на имању у Шимановцима и да му нису јасни Лунини поступци у ријалитију, као и да никако не подржава прељубу. Поруке у телефону је сачувао јер му је тада било интересантно – знао је ко је Луна и чија је ћерка.

– Пратим дешавања у „Задрузи“. Да сам ја на месту Слобе Радановића не бих ништа тражио са Ђоганијевом, док не разјасним све са женом. Да је брак окончан, онда што да не. Зато ми и није нимало криво што нисам имао ништа тада са Луном. У принципу, не бих никада показивао своје приватне преписке, али сам хтео да покажем каква је она у ствари. Њени поступци ми се никако не свиђају. Каква је она модна блогерка? Ето шта је урадила са Слобом. Ни Радановић буквално не зна шта ради, а има Кију која је топ и не знам шта му је потребан неко други. Ја сам на Кијиној страни. Луна је такође вређала и Вука Моба, а због тога је он ушао у сукоб са њеном мајком Анабелом Атијас, баш као и Влада Матовић, које је певачица жестоко испрозивала. Иако је она дуго на сцени, њено је време прошло и мислим да нама кредибилитет да са Вуком и Владом стаје на црту јер они далеко више вреде, па и зарађују од ње. Њене реакције се не плашим, њено мишљење је небитно – закључује Лимма и истиче како припрема три нове песме са спотовима које ће бити у р’н’б фазону:

– Биће то нешто тотално ново на нашим просторима. Биће то апсолутно у мом стилу и показаће ко сам ја заправо. То је један тотално нови правац који у Србији баш и није присутан. Драго ми је што све више људи прати шта ја радим, коментари су позитивни, наступи су увелико кренули.

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...