LUNA ĆE ODLEPITI KAD SAZNA ZA OVO: Sloba i Kija završili zajedno u krevetu (VIDEO)

Slobodan Radanović je proteklu noć proveo sa suprugom Kristinom Kockar, koju je prevario sa Lunom Đogani. Oni su noćas u hotelu slavili godinu dana svoga braka, dok je devojku ostavio u najgledanijem rijaliti programu Zadruga

Nakon upriličene proslave u toku koje su razgovarali i uživali u večeri i piću, došlo je vreme za spavanje. Kija je bila ta koja je prva otišla u hotelsku spavaću sobu, a posle nekoliko minuta pevač se pridružio svojoj ženi.

Loading...

Čim je Sloba legao pored nje, Kristina je ustala i otišla do toaleta. Posle nekoliko minuta Kija se vratila, a njih dvoje su zatim zajedno ležali u krevetu. Nisu pričali o bračnim problemima, već ih je zanimalo da li može da se uključi televizor koji je bio u sobi.

– Jesi li probao ovaj TV? Hoćeš da probamo? – pitala je Kija Slobu, nakon čega je ponovo ustala iz kreveta.

Kada se uverila da je televizor isključen i da ne mogu uživati u TV programu, Kija se vratila u krevet gde je razmenila još nekoliko kratkih rečenica sa svojim suprugom. Sloba se žalio kako mu je zagušljivo, zbog čega je izašao iz spavaće sobe i više se nije vraćao. Radanović je spavao na dvosedu u delu apartmana gde su večerali, dok je Kija spavala u krevetu u spavaćoj sobi.

 

 

Izvor: pink.rs/ informer.rs 

Loading...