OVO NI KAMERE NISU SNIMILE: Mina iznela ŠOKANTNE detalje ljubavnog trougla Kije, Slobe i Lune!

Mina Vrbaški tvrdi da Radanović ne oseća ništa prema svojoj zakonitoj ženi Kristini Kiji Kockar, a da mu je i veza sa Lunom Đogani na staklenim nogama jer je njoj neko napunio glavu

Foto: dailymotion printskrin

Bivša učesnica „Zadruge“ Mina Vrbaški tvrdi da Sloba Radanović voli svoju ljubavnicu Lunu Đogani, a ne suprugu Kristinu Kiju Kockar, kao što se mnogima čini. S obzirom da je tek napustila rijaliti, Mina iz prve ruke može da nam kaže šta se odigrava između ovog intrigantnog trojca.

Loading...

– Sloba i Luna se vole, konkretno, sigurna sam da on nju voli, a ne Kiju! Odavno je on odlučio da će ostaviti ženu, međutim Luni su napunili glavu raznim glupostima. Ona je totalno zbunjena i zapravo ne zna šta da misli i kako da se ponaša. Sudbina njihove veze je u Luninim rukama, a ona sada neće da bude sa njim – kaže Mina.

Ona je ekskluzivno za Informer iznela detalje iz „Zadruge“ koje kamere nisu uspele da zabeleže.

– Pre neki dan, iako su zvanično bili raskinuli, Sloba i Luna su se ljubili. Koriste svaku priliku da se maze, češkaju, dodiruju. Oni se vole, i to uopšte nije diskutabilno. Jedno za drugo bi sve uradili i sad je bitno da pokažu snagu svojih emocija. Svako ko je u rijalitiju bukvalno može da oseti tu ljubav, strast, emocije, ma sve. Ipak, Sloba zbog toga što izgleda neodlučno vrlo lako može da izgubi Lunu.

Vrbaški smatra da Kristina Kija Kockar nema nikakve šanse da sa pomiri sa svojim i dalje zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem.

– Ljudi su stekli utisak da Sloba i dalje gaji emocije prema Kiji, što zapravo nije istina. On je jako fin i kulturan dečko, koji zna da je napravio sr*nje, pa želi da posle svega ispadne fer i korektan prema njoj. Sloba voli Lunu svim srcem i samim tim što je u rijalitiju, koliko god to ružno zvučalo, ostavio svoju suprugu zbog nje, smatram da ona nema razloga sa sumnja u njegove emocije. Iskreno, navijam za Slobu i Lunu, jer su posle osam meseci haosa, linča, najrazličitijih osuda zaslužili da budu srećni i zadovoljni.

Uvek uz Slobu

Mina kažeda će stati uz Radanovića čak i ako odluči da se ipak pomiri sa onom koju ne voli – Kijom:

– Ja sam bila u dobrim odnosima sa sve troje, ali njega najviše voli. On mi je kao neki bratić. Šta god da odluči, ima moju podršku. Volela bih i da se super plasira u finalu.

Cakana: Luna je razmažena devojka koja ne zna šta hoće

Dragica Radosavljević Cakana oplela je po Luni Đogani i njenoj majci Anabeli tokom svog gostovanja u studiju u Šimanovcima u toku izbacivanja iz „Zadruge“:

– Ja bih moju ćerku za uši izvukla odande, ne bi me sprečilo ni deset hiljada policajaca. Ta majka, koja je neka vrsta moje koleginice, svađa se sa celom Srbijom zbog nečega što ne može da se odbrani – rekla je Cakana i dodala da je Luni bolje da se obrazuje:

Volim Đeksona, Toma je bio usputna stanica

Mina kaže da i dalje voli Nemanju Đerića Đeksona, ali tvrdi da ne bi ponovo bila sa njim. Za svog drugog dečka iz rijalitija Tomu Panića kaže da je jako fin, ali da je bio usputna stanica.

– Đekson me je privukao zato što je takav kakav je. Njegov stav, ponašanje, sve mi se svidelo. On uopšte nije zao dečko, samo je tako predstavljen. Nije neki lepotan, ali ima „žvaku“ i super je u krevetu. Volim ga i dalje, ali ne bih bila ponovo sa njim. Sa druge strane, Toma je pravi džentlmen, fin, pažljiv, kulturan, obasipao me je komplimentima, na šta nisam navikla. Bolji je od Đeksona u krevetu, ali ja ipak volim Nemanju.

– Ona tek treba da živi, da završava neke škole. Hoće da rodi decu i da čeka da se pevač Sloba vrati sa tezge. To je ludilo šta ta devojka priča. Sloba želi da obema vidi leđa. Kaže da je rasla pod staklenim zvonom. Kojim? U Mirijevu pod staklenim zvonom. Dajte, molim vas, nemojte da ste smešni. To je jedna razmažena devojka koja ne zna šta će sa sobom.

 

 

Izvor: IVAN GAJIĆ/Informer

Loading...