NOVI ŠOK ZA LUNU! KIJA I SLOBA NA DORUČKU DONELI BITNE ODLUKE: Kristina uzima njegovo prezime RADANOVIĆ (VIDEO)

Slobodan Radanović noć je proveo u hotelu zajedno sa suprugom Kristinom Kockar koju je prevario pred kamerama Zadruge sa Lunom Đogani. Ovi zadrugari noćas su slavili prvu godišnjicu svog braka

Nakon buđenja kratko su razgovarali, a tom prilikom sumirali su utiske prošle noći. Kija je u jednom momentu izjavila i kako joj je žao što su se Radanović i ona svađali. U jednom trenutku na vrata je zakucao konobar, koji je bračnom paru zatim uneo doručak.

Loading...

– Ova godina je teško počela za mene, kažu biće bolje. Mi smo najbolesniji par ikada. Pored svega, mi slavimo godišnjicu – rekla je Kija.

Kija i Sloba dok su uživali u velikom izboru hrane, nastavili su sa pričom. Pevač je svoju suprugu u jednom trenutku upitao da li je svesna da ih upravo gledaju milioni gledalaca, nakon čega su sebe uporedili sa svetskom rijaliti porodicom Kardašijan zbog čega su se dotakli svojih prezimena.

– Zamisli, ceo život ovako ujutru ustanemo, pa ostanem trudna, pa imamo decu… Kardašijan! Kristina Kockar crtica Radanović – govorila je Kija.

– Mogla si biti da si htela – bio je Slobin komentar.

– Pa htela sam. Hoćeš sada namerno da promenim prezime u Radanović? – pitala je Kija svog muža.

– Slobodno! – odobrio je pevač.

 

 

Izvor: pink.rs/ informer.rs

Loading...