LUNA JECALA U SUZAMA! Priznala da je bila greška, a onda poručila Slobi DA SE VRATI KIJI! (VIDEO)

Kristina Kockar i Slobodan Radanović noćas su bili u hotelu van „Zadruge“ gde su slavili prvu godišnjicu svog braka. Luni Đogani, njegovoj devojci zbog koje je prevario suprugu, to je jako teško palo

Dok su Sloba i Kija noć provodili zajedno uživajući u romantičnoj večeri, Luna je spavala u pabu, a gotovo sve vreme preko lica je imala peškir. Kada su se danas popodne Radanović i Kockareva vratili u „Zadrugu“ iz hotela, Sloba je odmah otišao u spavaću sobu.

Loading...

Tamo je mislio da će zateći svoju devojku Lunu Đogani, međutim ona je bila u pabu, zbog čega se pevač uputio u ovaj deo „Zadruge“. Tamo je samo na kratko razmenio nekoliko rečenica sa Đoganijevom koju je molio da se vrati u spavaću sobu.

Kada je video da to ne želi, Sloba je izašao iz paba i otišao u kupatilo. Posle nekoliko minuta, Slobodan je ponovo otišao kod Lune, koja nije bila raspoložena za priču sa njim.

– Srećo, hoćeš da uđeš unutra? – pitao je Sloba Lunu.

– Neću! – tiho je rekla blogerka.

– Što? Tu ćeš da budeš? Zašto? – govorio je Radanović.

– Ne želim da budem unutra! – jasna je bila Đoganijeva.

– Dobro! Lepo! Nepotrebno! – bila je Slobina izjava.

Nakon ovoga Radanović je ponovo izašao iz paba i uputio se spavaću sobu, gde se u garderoberu presvukao, posle čega se ponovo vratio u pab i nastavio da razgovara sa devojkom koja je počela da plače.

– Nikada se u životu nisam osećala ovako i to sve zbog tebe! Zbog tebe, ti si kriv! Ispoštovao si svoju ženu. Treba da budeš sa njom! Treba! Ja sam bila slučajnost i greška! Više me ništa ne interesuje. Na delima si pokazao sve što je trebalo. Ja kada nekoga volim, ja ne mogu da ga povredim. Ja da patim zbog tvoje krivice… ono što ja osećam ovde (spustila ruku na grudi) ti ne želiš da znaš kako izgleda. To što si meni uradio, to nema cenu. Ne zanima me! – govorila je Luna Slobi kroz suze.

 

 

Izvor: informer.rs/pink.rs

Loading...