Kija POBESNELA kada je saznala da Sloba nastupa sa Lunom na ZADRUGOVIZIJI 4! BOLESTAN SI, SRAMOTA ME JE! (VIDEO)

Skrhana!

Nakon tri uspešne Zadrugovizije, Veliki šef odlučio je da organizuje još jednu koja će po mišljenju mnogih biti itekako najinteresatnija do sada.

Loading...

Veliki šef je nedavno poslao pismo u Zadrugu kojim je učesnike obavestio o tome da se zvanično organizuje Zadrugovizija 4 i to 11. juna!

Ono što je interesatno jeste da će ovog puta Luna Đogani, Slobodan Radanović i Milan Milošević nastupati zajedno pevajući pesmu „Despacito“, a nakon je saznala Slobina i dalje zakonita supruga Kije Kockar nastao je potpuni haos!

Ona je ipak odličila da nastupa sa Sarom Reljić i Teodorom Džehverović sa pesmom grupe Ministarke „Boing 747“, ali ipak nije mogla da prećuti i da ne prebaci svom suprugu što je odabrao da ovoga puta nastupa sa svojom ljubavnicom Lunom:

– Jedva čeka da izađem i da se odvojim od tebe, bolestan si, sramota me je što te znam! – rekla je Kija a onda se požalila Teodori, Sanji i Jovani rekavši.

– Samo bolestan mozak može da smisli sada da nastupa sa Lunom, koliko je to bolesno, mene je sramota majke mi! Ja sam još uvek udata za njega, a ja ne želim da budem više u braku sa njim i ne znam zašto sam uopšte pristala na ovo. Oni hoće da pevaju „Despacito“ a ne može strana muzika. Stvarno me je sramota…- u besu je rekla Kija.

Drugarice su pokušavale da je uteše rekavši joj da to nije njena sramota, već njegova, a kako je izgledala cela situacija, možete pogledati u videu koji je u prilogu:

http://dai.ly/x6l70x6

 

Foto: Printskrin dailymotion.com

Izvor: srbijadanas.com

Loading...