TRESE SE SRPSKA ESTRADA! Naš čuveni PEVAČ priznao da je BIO U VEZI SA KIJOM! Evo i KADA!

Polemiše se da li je prevarila Slobu, a sada je SVE otkriveno.

Pevač Darko Lazić priznao je da je bio u vezi sa Kijom Kockar, s obzirom na to da se njegovo ime mesecima dovodi u vezu sa učesnicom „Zadruge“.

Loading...

Kako milionski auditorijum ima priliku da prati rat između još uvek zakonitih supružnika Slobe Radanovića i Kije Kockar u rijalitiju, već neko vreme se polemiše o tome ko je u ovom braku više neveran. Kristina je ušla u „Zadrugu“ kao prevarena žena, nakon što joj je suprug prevario sa Lunom Đogani, a njihovi nerazjašnjeni odnosi potresaju Belu kuću gotovo svakodnevno.

Još pri ulasku Kockareve u rijaliti , u javnosti se šuškalo o njenim romansama sa oženjenim muškarcima, pa su je tako povezivali sa mnogim mladićima sa estrade. Nekoliko puta je i sam Sloba svojoj ženi prebacivao za priče koje su dopirale i do njega, a tiču se njenog, navodnog švrljanja sa strane. Svih ovih meseci pod budnim okom javnosti bio je i pevač Darko Lazić. Folker se do sada nije oglašavao po tom pitanju, ali je konačno rešio da progovori i otkrije istinu.

– Da, bili smo zajedno. Ja Kiju znam jako, jako dugo. Baš se dugo poznajemo, još s početka moje karijere. To se desilo prvi put na nekoj mojoj turneji, više se i ne sećam kako. Imali smo kratku priču, brzo se sve nekako završilo. Bilo je lepo – rekao je Lazić za bosanske medije i tako konačno potvrdio njihovu romansu.

💤💤💤💤🎤🎤

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Kako stvari stoje, Kristina ipak nije varala Slobu sa Darkom, s obzirom na to da je zadrugara upoznala kasnije. Naime, stjuardesa i Pinkova zvezda su romansu počeli pre pet i po godina, dok je folk pevač tada uveliko bio zvezda. Darko je još 2009. pobedio u takmičenju „Zvezde Granda“.

Podsetimo, iznošenje prljavog veša koštalo je stjuardesu druženja sa pojedinim zadrugarima, koji su je napadali zbog informacija da je svoj krevet delila sa drugim muškarcima.

– Ja znam da si pored Slobe i Struke bila sa još jednim pevačem, sa Darkom Lazićem! Imala si vezu sa oženjenim doktorom ovde u Beogradu! Vi odlično znate da je sve što govorim ovde suva istina – rekao je svojevremeno u rijalitiju novinar Milan Milošević.

 

Izvor: srbijadanas.com/Kurir

Loading...