ŠOKANTNA ISPOVEST SESTRE KIJINOG LJUBAVNIKA: Kristina je bila trudna

Ispovest Kristininig ljubavnika.

Kristina Kockar i Slobodan Radanović od očiju javnosti vešto kriju krizne momente kroz koje su prolazili pre nego što su stupili u brak. Nakon što su isplivale informacije o navodnoj aferi zadrugarke kristine Kockar sa oženjenim pilotom u Dubajiu, sestra pilota je progovorila. Navodno, njegova sestra je otkrila šta se dogodilo od trenutka kada su počeli da se viđaju Kristina i pilot.

Loading...

– Moj brat je taj pilot koji je imao aferu sa Kristinom. Ne želim da se zna njegovo ime, dovoljno je već toga prošao sa njim. Mi smo normalna porodica, uopšte nismo želeli da da budemo upleteni u ovakav skandal. Istina je da je moj brat prevario suprugu sa Kristinom, ali ta devojke je tek posle pokazala koliko je bolesna – započinje priču sestra pilota:

– Brat mi je rekao da mu se sviđa stjuardesa Kristina Kockar. Pokazao mi je njene slike i rekla sam mu: „Da li si ti normalan, mala, nikakva, kakvu bombu od žene imaš kod kuće, batali to“. On je rekao da ima hemije i da se stvarno zaljubila i počeli su da se viđaju. Ona je tada bila sa Slobodanom, bilu su maltene pred brakom. Nakon nekoliko meseci čulo se za njih. Odjednom devojka je počela da se ponaša sumanuto, pretila mu je, slala milion poruka, nabavila je broj moje snaje, njegove žene i navnodno rekla da je trudna. Bukvalno joj je rekla: „Rodiću ja tvom mužu dete“. Posle toga joj je rekla: „Rasturiću ti brak, ne znaš sa kim se tvoj muž zakačio“. Bilo je strašno, pošto se nije zaustavljao, moj brat je odlučio da je prijavi policiji. Svašta se tu dešavalo – otkriva pilotova sestra i dodaje:

– Zato ona više ne radi ni u jednoj agenciji. Neću da grešim dušu, ali mislim da Sloba nije znao da je trudna i da ju je savetovao da izvuče novac kada je već ostala bez novca. Brat i snaja su morali da promene broj, a ona je vremenom odustala. Moja snajka je oprostila bratu prevaru, pogrešio je ali nije ni prvi ni poslednji kome se nešto tako desilo.

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...