LUNA U SUZAMA, PLAČE I MOLI ZADRUGU: Odgovorili joj ekspresno – NE MOŽE! (VIDEO)

Nije dozvoljeno.

Večeras se održava četvrta po redu Zadrugovizija, a Luna Đogani se već nekoliko puta predomišljala oko učestvovanja.

Loading...

Prvo je trebalo da bude u grupi sa Slobom Radanovićem i Milanom Miloševićem, pa je ostala samo sa Slobom, međutim kako se njihov odnos menja iz dana u dan, i Lunina želja za nastupanjem sa bivšim dečkom nije čvrsta. Ona je sinoć rekla Ognjenu Amidžiću da ne želi da nastupa uopšte jer, kako je rekla, ne želi više da se blamira, a pesma koju bi trebalo da izvodi sa Slobom je emotivna i kako Đoganijeva smatra, ne priliči im.

Voditelj je na kraju razgovora ipak uspeo da je ubedi da još jednom razmisli, rekavši joj da bi bila šteta da ne nastupa jer je ovo poslednja Zadrugovizija, a i prethodna dva puta je odnela pobedu zahvaljujući najvećem broju SMS glasova. Ona je potom otišla kod Slobe, i rekla da će ipak nastupati, međutim jutros se i to promenilo, pa je Luna na kraju donela odluku da ipak ne nastupa. Nakon što se ponovo posvađala sa Slobom, ona je otišla u Rajski vrt i zamolila Drvo mudrosti da je pusti da nastupa sama, ali joj ono to nije dozvolilo.

Kako je izgledao razgovor, i zbog čega Luni nije dozvoljeno da večeras nastupi sama, saznajte na snimku:

SVALERKA PITA DRVCE DA PEVA SAMA ON JE REKAO NE PA je otisla u STALU da place A ZA NJOM CE VEROVATNO I SLOBA doci TAKO TO IDE !!!

Posted by Zadko Sila on Monday, June 11, 2018

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...