KIJA DONELA ODLUKU 8 DANA PRE KRAJA: Da li će oprostiti Slobi preljubu ili…? (VIDEO)

Donela je odluku.

Kristina Kija Kockar dobila je trostruku podršku za sinoćni nastup na „Zadrugoviziji“ – od glasača sa Fejsbuka, od stručnog žirija i od novinara.

Loading...

Time je praktično Kockareva „zakucana“ kao aposlutni favorit „Zadruge“, mada su i Sloba Radanović i Luna Đogani dobro prošli, koji su okusili deo pobede, gladovima gledalaca. Upravo tokom njihovog nastupa, Kija je zaplakala, dok je još jednom gledala ljubavnicu i supruga zajedno. Ipak, kada se sve sabere, ona je u „Zadruzi“ pokazala da može da bude i sjajan rijaliti igrač, i pevačica, ali joj ništa ne može vratiti muža.

Nakon celokupne fame, Drvo mudrosti je pozvalo Kiju da joj čestita na pobedi i da zajedno sumiraju utiske o sinoćnom takmičenju, kao i trenutnom odnosu sa Slobom:

– Mi tako to spontano odjenom smo u dobrim donosima, to je brak. Sinoć smo baš lepo pričali, zezali smo se, pričali o nekim doživljajima, prija i njemu i meni. On ne zna ovde nikog drugog iz spoljnog sveta, samo meni, i onda nam prija da pričamo o stvarima koji nisu vezani za zadrugu, tako da mi je drago što smo zajedno u izolaciji. Ali nakon zadruge zna se šta će biti, moraće da ode svako na svoju stranu – rekla je Kija i dodala:

– Krivo je i njemu, krivo je i meni ali nas dvoje ne možemo da funkcionišemo zajedno, toliko toga se izdešavalo – završila je Kija.

Da li će doći do pomirenja između dvoje supružnika do kraja rijalitija ili ipak ne, ostaje nam da vidimo do kraja, a kako je izgledao razgvor Drveta mudrosti i Kije, pogledajte u videu koji je u prilogu:

 

Izvor:  srbijadanas.com

Loading...