KU*VETINO, ŠTA ME GLEDAŠ?! Skandalozan obračun Kije i Lune – ŽENA DA PREBIJE LJUBAVNICU, posle tuče OVO!

Sukob je eskalirao!

Luna Đogani noćas je napravila neopisiv skandal kada se potukla sa svojim bivšim dečkom Slobom Radanovićem, a usput je verbalno napala i njegovu suprugu Kiju Kockar, koju je u par navrata čak provocirala i da je udari.

Loading...

Kada je nakon tuče i gomile uvreda i psovki koje je razmenila sa Slobom, u izolaciji zatekla Radanovića sa ženom, koja mu je čistila rane, Đoganijeva je ponovo potpuno izgubila kontrolu i počela da se svađa sa Kockarevom. Prvo je vikala na nju da izađe iz sobe kako bi ona i Sloba popričali, a nakon što je Kija to odbila, Luna se razbesnela i ponovo doživela slom živaca.

U jednom trenutku je izletela iz izolacije i zaputila se na kapiju tražeći da je puste da ide kući, a potom je Kija takođe izašla iz izolacije kako bi uzela sve što joj treba da mužu očisti rane. Kada ju je ugledala, Luna je počela da viče i da je psuje:

– Ku*vetino! Ku*vetino jedna, šta me gledaš! – drala se Luna, dok su ostali bili u šoku.

Kija se samo nasmešila i odmahnula glavom, a kako nije želela da se upušta u veću svađu sa ljubavnicom svog muža, vratila se u izolaciju kod Slobe.

– Au brate, daj ruku da vidim! Je*ote, jesi li normalan? Hoćeš da idem da je prebijem? Rekla sam ti, sintetika! Moram da ti očistim rane od tolike sintetike – govorila je Kija Slobi, prozivajući Lunu.

Supružnici su potom legli da spavaju, ne obazirući se na nervni slom koji je Luna doživljavala u dvorištu.

 

Foto: printskrin dailymotion.com

Izvor: srbijadanas.com

Loading...