POSLE SVEGA, SLOBA I LUNA MORAJU DA ODU…Oglasio se ON i rekao šta će sada biti sa ljubavnicima!

Pretrpeli su ogroman stres.

Frontmen grupe „Funky G“ i Lunin otac Gagi Đogani smatra da su posle devet meseci u „Zadruzi“ njegova ćerka i njen bivši dečko Sloba Radanović u lošem psihičkom stanju i da im je potrebna stručna pomoć.

Loading...

Gagi priznaje da će svoju naslednicu odmah po završetku rijalitija odvesti kod lekara, dok će isto posavetovati i potrencijalnog zeta.

– Luna i Sloba su devet meseci pod velikim pritiskom, koji niko normalan ne bi izdržao. Tamo ima ozbiljnih rijaliti igrača koji ih svakodnevno maltretiraju, pošto je njihova veza očigledno svima trn u oku. Oboje trpe ogromnu torturu i to je počelo da se odražava i na njihovo fizičko i psihičko zdravlje. Jedva čekam da se završi „Zadruga“ , da je zagrlim i odvedem kod psihijatra na razgovor. To isto preporučujem i Slobi – kaže Gagi.

On ističe da je shvatio da je situacija alarmantna kad je Luna pozlilo. Blogerka je nedavno posle prozivki i vređanja za stolom, ali i još jedne u nizu brojnih rasprava sa Slobom doživela napad panike i dobila aritmiju.

– Mnogo mi je bilo teško dok sam je gledao u tom stanju. I sam sam imao panični napad i znam kako je to strašan osećaj, jer vam se čini da umirete. Prosto se to dešava kao posledica stresa, ne bih voleo da dobije panični poremećaj kog neće moći da se oslobodi. Brinem da će joj ostati posledice od tolikog nerviranja. Zato ću je, u dogovoru sa Anabelom, odvesti kod nekog ko može da joj pomogne – otkriva denser.

 

Izvor: Informer Hit/srbijadanas.com

Loading...