Nakon što je proveo noć u izolaciji sa Kijom, Sloba se OBRATIO LUNI (VIDEO)

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović su prethodnu noć proveli zajedno u izolaciji, a supružnici su tom prilikom pričali do ranih jutarnjih sati.

Sloba je prvi put sa svojom bivšom devojkom Lunom Đogani pričao tek po povratku iz kupovine, a nju je samo jedno zanimalo – kako je spavao.

Loading...

„Jesi li dobro spavao?“, pitala je Luna Slobu.

„Bilo je dosta buba. Teško sam zaspao, dugo smo pričali o muzici…“, odgovorio je Radanović, a onda je napomenuo da joj je sve kupio što je naručila, a ona mu se zahvalila.

Đoganijeva je otkrila da planira da uštedi džeparac kako bi iskoristila usluge u salonu kako bi se doterala za finalno veče, a onda je Radanović rekao nešto što je nju zaprepastilo.

„Sačuvaj za taksi, ako ne dođe niko po mene da mi daš“, rekao je Sloba. Luna je ignorisala njegove reči, pa je brže bolje pokrenula drugu temu i poželela da ispiriča bivšem dečku svoj san.

„Sanjala sam sinoć finale. Otvorili kapiju i rekli ko hoće da ide neka ide, ko hoće da ostane neka ostane. Ti i ja kao izašli. I ja odem iz Hotela da uzmem pare koje sam uštekala. Ti zoveš taksi i odvozi nas. Ja dolazim kući i sedim sa mojima i ne znam sta da pričam sa njima. Ja pitam mamu: „Mama, je l ovo normalno da se ja ovako osećam?“, ona kao: „Pa jeste“. Oni krenu da pričaju nešto njihovo, ja ne mogu da slušam i odem sa drugaricama i opet isto“, ispričala je Luna.

O čemu je još pričala blogerka, pogledajte u nastavku:

 

Izvor: J.O. / Alo.rs

Loading...