KARLEUŠA I ZORICA BRUNCLIK ŽESTOKO ZARATILE OKO „ONE STVARI“ ZORICA: Jelena stavi penis u usta; JK: Od srca ti želim da ga više ne vidiš!

Brunclikova u otvorenom pismu napala Jelenu Karleušu i poručila joj da je jeftina, nepristojna i neinteligentna

Žestoki medijski rat između Jelene Karleuše i Zorice Brunclik ne jenjava! Prvo je supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša prozvala mlađu koleginicu što u javnosti nosi brushalter u obliku „one stvari“, zatim joj je JK poželela da „penis ne vidi više nikad u životu“ (vidi okvir), a sada je Zorica rešila da zada završni udarac!

Loading...

Brojiš mi muževe

Brunclikova je juče napisala otvoreno pismo plavokosoj pevačici u kojem ju je isprozivala kao nikad do sada!

– Jelena, nije tebi lako u tvojoj koži! Spucao te prostakluk, bezobrazluk, nepristojnost i umišljenost da si Bogom dana da pljuješ po svemu i svakoga… Začudila me je tvoja plitka i površna analiza onoga što sam rekla, a što je tebe razjarilo. Verovala sam da si mnogo inteligentnija… – sasula je Zorica u jednom dahu, a onda se osvrnula i na prozivke na račun svojih brakova:

– U nedostatku argumenata spominješ moju porodicu, brojiš moje muževe, brojiš moju decu, pljuješ moju boju kose, a ja samo želim da uživam u nedeljnom prepodnevu a da ne moram da gledam tebe u tako jeftino provokativnom izdanju bez blurovanja tj. zamagljivanja nepristojnog sadržaja.

Folk pevačica je na kraju poentirala tako što je toliko puta pomenuti penis preusmerila na koleginicu.

– Jelena, što se mene tiče, ti te penise možeš da staviš gde hoćeš, i na glavu i u usta i na druga mesta, ali ne na javnom mestu. Samo hoću da podvučem da mora da postoji granica. Imala bih ja još toga da ti kažem, ali ti odbijam na „mladost“ i zato ti opraštam. Jedan majčinski savet, jer imam ćerku tvojih godina: mani se ćorava posla! Odoh na odmor u Veneciju da vodim ljubav sa mojim mužem, u svakom smislu te reči, i uživam u životu – naglasila je Zorica.

Zamagljena usta

Ona je na kraju objasnila zbog čega ti famozni penisi nisu najveći problem:

Zorica mrzi penise, ali morala je da ih gleda…

Kada je Jelena videla da je Zorica proziva zbog provokativnog oblačenja, odmah je sasula rafal:

– Zorice, Vi kao gospođa posebno gadljiva na penis imate pravo tako da reagujete. Poznati ste kao neko ko mrzi penis, zar ne? Možda sam i ja mišljenja da su vaša kosa i pojava svojevrstan penis, ali sam oduvek poštovala vašu posebnost i hrabrost i uvek su mi smetali oni koji vas nazivaju „od svakog muža po jedno dete“. Sram ih bilo! Što se mene tiče, od srca vam želim da penis ne vidite više nikad u životu! Što ste morali, morali ste, i tačka! – odbrusila joj je Jelena.

– Izvini što nisam napomenula da to nisu obični već penisi od kristala i uvredila iste. Što se tiče zahteva da budu zamagljeni, ono što treba da bude zamagljeno očigledno su tvoja usta zbog sveg prostakluka koji izlazi iz njih – poručila je Brunclikova.

Loading...