LUNA U NEVERICI! KIJA I SLOBA SPREMNI DA KRENU ISPOČETKA: Mi smo stvoreni JEDNO ZA DRUGO! (VIDEO)

Zaboraviće šta se desilo.

Slobodan Radanovć je svoju suprugu Kristinu Kockar prevario pred milionskim auditorijumom sa Lunom Đogani u rijalitiju „Zadruga“. Sloba poslednjih nekoliko dana ima vrlo korektan odnos sa Kijom, pa se često zapričaju do ranih jutarnjih časova pričajući o zajedno proživljenim avanturama i planovima za budućnost.

Loading...

Ovo su sve primetili gledaoci koji prate dešavanja u Beloj kući, pa su bili znatiželjni da li postoji mogućnost da se ratne) sekire između njih dvoje zakopaju i da se ponovo posvete svom braku.

– Da li mogu da zaborave sve što je bilo proteklih 5 godina i ovo ovde i da krenu ispočetka, jer su baš jedno za drugo – glasilo je pitanje jednog od gledalaca.

– Lako je sve to reći, mnogo je sve to teško sprovesti u delo, treba vremena i razumevanja. Trebaju obe strane da povuku ručnu, da se žrtvuju. Ne znam koliko je ko spreman posle svega što se ovde dogodilo – objasnio je Sloba.

– Saglasna sam sa Slobodanom. Imamo drugačiije karaktere, ali rođeni smo jedno za drugo, imamo ista interesovanja, te neke poglede na svet. Isti grad, istu slavu slavimo. Sve za šta nismo rođeni, zbog toga smo se svađali, ali i te kako mislim da smo stvoreni jedno za drugo – završila je Kija.

Kako je sve izgledalo pogledajte ovde:

 

Foto: printskrin dailymotion.com

Izvor: srbijadanas.com

Loading...