TROJE UKUĆANA ZA IZBACIVANJE! Kija ili Sloba – težak izbor, ali Lunina odluka je izazvala HAOS!

Biće gusto!

Prošlonedeljni vođa Tanja Jovićević koja je prethodne nedelje odlukom glasova publike napustila „Zadrugu“, donela je odluku da Lepi Mića preuzme njen mandat.

Loading...

Kako je njegova odluka bila da potrčci budu Kristina Kockar i Slobodan Radanović, bilo je neizvesno koga će njihovi cimeri poslati u izolaciju i boriti se za opstanak u Beloj kući i to samo deset dana pred kraj ovog najpopularnijeg zabavnog programa.

Ognjen je saopštio zadrugarima da je Marija Ana Smiljanić direktno nominovana zbog toga što je vređala na nacionalnoj osnovi Boru Santanu i ona ovoga puta nema pravo da nominuje.

Kada je voditelj Ognjen Amidžić stigao u „Zadrugu“, bio je znak da je vreme da svi takmičari ponaosob donesu odluku o tome kome će od njih dvoje dati svoj glas.

Do samog kraja njihovog glasanja bilo je nepredviđeno ko će produžiti svoj boravak i biti u konkurenciji sa ostalim igračima, ali je ipak prevagnulo da to bude Slobodan Radanović.

– Očekivao sam ovaj ishod. Mislio sam da će biti ubedljivije. Ja iskreno prvi ne bih nikada poslao Kristinu u izolaciju, sam bih sebe nominovao. Još jednom, hvala svima – rekao je Sloba.

Pored toga, na megdan ovim ukućanima ide i zadrugar koji je sms porukama dobio najmanje glasova publike. A ovom tandemu koji čine Sloba i Marija Ana se pridružuje Filip Đukić.

Luna nominovala Kiju

Luna Đogani je, inače, svoj glas tokom nominacija dala Kristini Kiji Kockar, dok je u Beloj kući želela da zadrži Slobu pod izgovorom da ga, kako je rekla, „bolje poznaje“, što je iznenadilo i nasmejalo zadrugare.

Ova će sigurno biti nezapamćena borba, a vaši glasovi će presuditi ko će zvanično i pred sam kraj napustiti rijaliti.

Kako su protekle nominacije možete pogledati u narednom video-snimku.

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...