MILAN OTKRIO TAJNU SLOBE I KIJE: Oni su ozbiljni šou-biz igrači, razvode se zbog SLAVE, a biće LJUBAVNICI

Pa šta ako su potpisali papire za razvod?

Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar tema su domaće ali i svetske javnosti već deset meseci. Od njegove prevare sa blogerkom Lunom Đogani u rijaliti programu „Zadruga“, preko njenog ulaska u ovaj šou program i suočavanja sa njima došli smo i do razvoda koji se toliko dugo pominjao.

Loading...

Kija je odmah po završetku rijalitija potpisala papire za razvod dok je Slobodan to odlagao. Međutim, i on je isto uradio juče.

Naime, Sloba i Kija sreli su se sa njenim advokatom Vićentijem Darijevićem kada je pevač potpisao sporazumni predlog za razvod braka i isti će u narednom periodu biti predat sudu u dalju proceduru.

Tampon zona 🙂

Posted by Vicentije Darijevic on Friday, July 13, 2018

Sasvim očekivano, ovo je izazvalo veliku buru u javnosti, a novinar Milan Milošević, koji je živeo sa Kijom i Slobom u velelepnom zdanju nadomak Beograda, u svom stilu, prokomentarisao je najnovija dešavanja u životima njegovih bivših cimera.

– Razvod? Pa polako, nije potpis tamo nekih papira razvod pod obavezno! Ako se i razvedu i dalje će se nastaviti ta njihova prepucavanja, što lična, među njima, što medijska…

– Ne verujem ja njima jer oni nisu takvi karakteri da zaborave jedno drugo! Udarila im slava u glavu i sada nemaju strpljenja navodno da slušaju jedno drugo…

– Ozbiljni su šou-biz igrači postali, kaže Milan

Težak je ovaj život al' da se živi mora…⭐⭐⭐

A post shared by Milošević Milan (@gospodin_novinar) on

– Sloba menja izjave češće nego ja patike, a ona se drži svoga, voli ga, ali navodno ne može dalje. Ja ne verujem da će do razvoda doći uopšte, a i ako dođe, njih dvoje će ostati, odnosno postati ljubavnici, kaže Milan i dodaje:

– Očigledno je da ćemo još dugo pratiti njihovu međusobnu borbu za primat na javnoj sceni. Sloba ili Kija? Kija ili Sloba? Teško nama samima, sa njima još više, zaključio je Milan.

 

Izvor: Srbija Danas/Pink.rs

Loading...