SLOBA KOČI RAZVOD, ON VOLI KIJU! Lepi Mića u „Novom jutru“ izneo šok informacije za Lunu! (VIDEO)

Gostujući sa pevačicom Zlatom Đurković u „Novom jutru“, Lepi Mića je izjavio da je protekle noći pratio pažljivo emisiju „Zadruga – Narod pita“ u kojoj su gosti bili Luna i Gagi Đogani zajedno sa Markom Miljkovićem

Foto: Jutjub

Lepi Mića je istakao da je jako razočaran u ponašanje Luninog oca Gagija, a vezu Slobe Radanovića i blogerke okaratkerisao je kao njihovu javnu sramotu i bruku.

Loading...

– Evo informacije iz prve ruke, Slobodan neće da se razvede i Slobodan koči razvod. Slobodan i Kija se vole, Slobodan voli Kiju, Kija voli Slobodana. Oni su oboje krivi za svoj brak. Ako budu oboje uradili iskreno pokajanje, brak će uspeti – rekao je Mića.

Pevač je rekao i da je kritikovao Slobine roditelje, jer su podržali Radanovićevu vezu sa Lunom Đogani.

– Očito je da neko ne može da pređe preko toga, a to je Kija. Ona ne može Slobodanu da oprosti prevaru, jer je javno ponižena. Javno se po njoj mokrilo punih devet meseci. Šta je Kija u pravom životu, to mene ne zanima. Ovde sam ja štitio brak, kao osnovnu ćeliju jednog ispravnog društva. Ovo što su radili Sloba i Luna je javna sramota i to javnost treba da osudi. Slobodan ne želi razvod, on voli Kiju više nego otadžbinu. On je tek sada shvatio svoje greške. Međutim, Kija nema snagu da oprosti. Pokajanje vodi ka pravom cilju – govorio je Lepi Mića u Novom jutru.

 

Izvor: pink.rs/ informer.rs

Loading...