GLEDATELJKA OSUDILA SLOBU: Zaslužio je da ga Kija ostavi i javno ponizi u DNEVNIKU, NOSI KRST oko vrata a čini PRELJUBU na 10m od nje! (VIDEO)

Gosti u sinoćnoj u emisiji „Zadruga – Narod pita“ bili su Sara Reljć, Marija Ana Smiljanić i Milan Milošević. Gledaoci su imali priliku da prisutne ukućane pitaju šta god žele, ali i da daju svoj sud o zadrugarima

S obzirom na to da je Sloba Radanović pred milionskim auditorijumom prevario svoju suprugu Kristinu Kockar sa blogerkom Lunom Đogani. Njihova veza je trajala osam meseci, a nakon toga se ponašaju kao pravi neznanci.

Loading...

Gledateljka koja se uključila osudila je pevačevu prevaru:

– Slobodan Radanović je zaslužio da u Nacionalnom dnevniku bude ponižen i ostavljen od Kristine Kockar. Nedopustivo ponašanje prema jednoj ženi. Nosi krst oko vrata i ruke, na ruci nosi brojanicu i radi preljubu na 10 metara od žene – osudila je gledateljka Slobino ponašanje.

Milan Milošević se složio sa ovim mišljenjem gledateljke, ali su on i Sara istakli da Kija nije doživela psihičko maltretiranje u rijalitiju od svih ukućana, kako je gledateljka istakla, nego samo od pojednih, ali nisu navodili njihova imena.

 

Izvor: pink.rs/ informer.rs

Loading...