BAŠ SE ZALJUBIO: Sloba Radanović poslao poruku koja sve otkriva! Kako li će reagovati Kija i Luna

Pevač Sloba Radanović u emisiji „Amidži šou“ nagovestio je da je zaljubjen pa je pored toga što ga Luna i Kija non stop pominju, ponovo njegov ljubavni život u prvom planu.

Međutim, Sloba u emisiji nije otkrio u koga je tačno zaljubljen, ali je zato na svom profilu na instagramu ostavio jednu poruku kojojm je priznao da je konačno našao partnerku.

Loading...

– Takva si ko da svaki deo tebe sam sam birao – napisao je pevač, a to su inače stihovi iz pesme „O tebi“ Ničim izazvanog.

Kao što je već dobro poznato Luna ne prestaje da ga doziva u rijalitiju, a on iako je bio na korak od ulaska nije se našao u bEloj kući. Ona se svaki put kada je žurka nada da će se pevač pojaviti kako bi ih animirao, ali izgled da Sloba ne želi sa Lunomnikakav kontakt iako je rekao da joj je pre ulaska u „Zadrugu“ davao savete i da su se čuli.

Sa druge strane, njegova bivša supruga sa kojom uskoro ima zajednički nastup Kija Kockar otputovala je na Sejšele, pa se možda baš zato ovaj pevač odlučio da kaže neke stvari koje do sada nije želeo da otkriva.

Kako li će na sve reagovati njegove bivše ostaje da vidimo.

Izvor: Blic.rs

Loading...