FAJT SUPRUŽNIKA U PRVOM OSNOVNOM SUDU! NATAŠA: Luka me je tukao; LUKA: Nisam, ti si mene!

Bekvalčeva ispričala sudiji da ju je Lazukić prebio nakon što ju je nazvao kurvom, a ona mu uzvratila da mu je „mama kurva“. Bivši košarkaš se branio da je zapravo on njena žrtva

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić juče su se suočili u Prvom osnovnom sudu. Pevačica je u iskazu rekla da je ju je muž prebio pod dejstvom alkohola 14. aprila, a bivši košarkaš je negirao njene optužbe, tvrdeći da je zapravo on njena žrtva!

Loading...

I Lazukić i Bekvalčeva su u sud stigli sa čitavom svitom advokata – oboje su imalo po četiri branilaca. Dok su ispred sudnice čekali da počne suđenje, Luka je svojoj ženi okrenuo leđa! Pevačica je tada sedela sa advokatima i dadiljom, koja je došla u svojstvu svedoka.

Pronašla mu tajne poruke
Oni su se u sudnici sreli oči u oči i tada je Nataša bez zadrške ponovila sve što je u svojoj tužbi i navela.
– Nataša je ispričala da je Luka pretukao zato što mu je u telefonu našla dopisivanje sa drugim ženama. Ispričala je da ju je vređao nazivajući je kurvom, a da mu je ona uzvratila da je njegova mama kurva. Nataša tvrdi da je to bila inicijalna kapisla da on nasrne na nju i udari je pesnicom u glavu. Nakon toga je, kako je ispričala pred sudijom, uhvatio za kosu, nastavio da je udara pesnicama i naziva kurvetinom – prenosi izvor Informera koji je upućen u detalje suđenja.

Lazukić je pokušao da pobije iskaz majke svoje sedmomesečne ćerkice Katje.
– Luka se pobunio na ove Natašine reči, rekao je da je on žrtva i da je te noći ona tukla njega, a ne on nju! Nataša je tada izjavila da svi njihovi prijatelji znaju da je ona imala strahopoštovanje prema njemu i da u raspravama nije smela da podigne ton na njega, a kamoli da ga udari – prepričava naš sagovornik dešavanja iz sudnice.

Odbio da priča sa ženom
Lazukić je sve vreme gledao u Bekvalčevu, ali je posle ove rasprave odbio da postavlja pitanja svojoj ženi. To pravo su iskoristili njegovi advokati. Njih je, između ostalog, zanimalo ko je plaćao zajednička putovanja.
– Pitali su Natašu ko je finansirao njihove odlaske na Ibicu i u druge gradove. Ona im je objasnila da je njihov prvi odlazak na špansko ostrvo platila ona, i to ne samo za njih dvoje, već i za Lukine prijatelje. Priznala je da je Lazukić finansirao venčanje na istom mesu – zaključuje naš izvor.
Sledeće saslušanje zakazano je za 1. novembar.

Advokati pitali Natu da li je Dači
i Ljubi pravila ljubomorne scene

Mnoge je u sudnici iznenadilo pitanje advokata Luke Lazukića koje su postavili Nataši Bekvalac.
– Da li ste ranije imali ljubomorne scene sa bivšim muževima Dačom Ikodinovićem i Ljubom Jovanovićem? – pitali su pevačicu, a ona je kratko odgovorila da nije.
Juče je trebalo da iskaz da i dadilja, koja je bila u stanu u noći kad je Nataša pretučena, ali je to odloženo za 1. novembar.

 

Izvor: Informer.rs

Loading...