„Osvetiću mu se za ono što je uradio“: Otac Miljane Kulić besni zbog Lepog Miće, pa pomenuo svađu svoje ćerke i supruge Marije!

– Ono što je Mića uradio, da čovek bude takva ljiga, ja ne mogu da verujem – rekao je Siniša

Učesnice Zadruge Miljana Kulić i Marija Kulić poznate su po eksplozivnim karakterima, a kako su majka i ćerka po prvi put zajedno u rijalitiju, njihov odnos je veoma turbulentan.

Loading...

Miljana i Marija ušle su u sukob, a svađa između njih bila je veoma žustra, pa je Miljana zbog nesuglasica sa majkom želela da napusti rijaliti.

Marijin suprug i Miljanin otac, Siniša Kulić pomno prati Zadrugu, a na članove svoje porodice u rijalitiju veoma je ponosan, ali Lepom Mići zamera i neće mu oprostiti uvrede upućene porodici Kulić.

Smatram da je Marija to iz najbolje namere uradila. Ja je podržavam i ona je pametna žena, možda je mogla to drugim rečima da kaže i da to sve iznese drugačije, ali možda bi se tada i shvatilo drugačije. Ja sam ponosan na obe – rekao je Siniša, pa spomenuo Lepog Miću i njengov skob sa Marijom.

– Ono što je Mića uradio, da čovek bude takva ljiga, ja ne mogu da verujem. On je bio kod nas kući, njega niko nikad nije vređao, Miljana mu je sve fino i lepo rekla, da ne treba ženi da vređa majku, a on je osuo drvlje i kamenje – kaže Siniša.

I pre Zadruge je tražio od Miljane da ga podrži, a ona mu je rekla da će ga uvek podržati kada je u pravu i suprotno – objasnio je Kulić.

– Ja mu ovo nikad neću oprostiti. Osvetiću mu se za ono što je uradio kad-tad. Jedini način da me malo prođe ovaj bes jeste da Mića ustane i javno se izvini Mariji, Miljani i meni zbog vređanja. I tada bi me samo malo popustilo – zaključio je Siniša.

Izvor:  Telegraf.rs/Pink.rs

Loading...