Hrvatska starleta se slikala sa srpskom zastavom, a sada je šokirala onim što je napisala za Kosovo i Albaniju

Ava Karabatić želela je da obavesti svoje pratioce i fanove o njenom budućem angažmanu, a pomenula je i rijalitije

Jedna od najpoznatijih hrvatskih starleta, ali i najskandaloznijih ličnosti u Hrvatskoj, Ava Karabatić, pohvalila se na društvenim mrežama novim aktivnostima koje je očekuju u narednom periodu, a dotakla se i nezaobilaznih rijaliti programa.

Loading...

Ava se obratila svima koji se pitaju zbog čega je već duže vreme nema ni u jednom rijalitiju, dala opasku onima koji pominju njeno ime u televizijskim formatima, a potom otkrila da se sa nestrpljenjem priprema za jedan Fashion Week.

– Ako ste mislili da sam odustala od rijalitija, e sada ovo niste očekivali. Hvala mojim „prijateljima“ što me stalno spominju. Da li vreba opasnost da nekom poremetim nešto? Pa, da. Ali, zato uskoro… S ponosom mogu reći da se vidimo ove godine na Fashion Weeku u Albaniji, ali na Kosovu… I ako vas zanima moje mišljenje o Kosovu, tu sam – završila je Ava na Instagramu, a mnogi su se posle ovoga zapitali da li starleta zaista misli da je Kosovo u Albaniji?

Ava se, inače, nedavno slikala sa srpskom zastavom, a da li će se posle svoje „najave“ naći u nekom srpskom rijalitiju, ostaje da vidimo.

 

Izvor: Telegraf.rs

Loading...