BEBA MILJANE KULIĆ ZARAĐUJE VIŠE OD VAS: Ovo su vrtoglavi HONORARI zadrugara!

Porodica Kulić dobija čitavo bogatstvo

Miljana Kulić je mnoge šokirala odlukom da u rijaliti program „Zadruga 2“ uđe sa dvomesečnim sinom Željkom, a iako se beba ne snima i ne učestvuje direktno u programu, već samo boravi u sobi sa dadiljom – zarađuje 500 evra nedeljno!

Loading...

Ipak, Miljana je imala napad besa kada je saznala da Luna Đogani zarađuje mnogo više od nje.

Iako je Kulićeva uspela da dogovori odličan honorar ne samo sebi već i svom sinu, mami i dadilji, nezadovoljstvo je isplivalo zbog činjenice da Đoganijeva mesečno zarađuje 3.500 hiljade evra, koliko njih četvoro zajedno.

– Kada je dobila poziv za „Zadrugu 2“, Miljana je produkciji jasno stavila do znanja da želi dobar honorar kako za svoje dete, tako i za majku i ženu koja će danonoćno brinuti o Željku. Dogovorila je 1.500 evra nedeljno za sebe, 1.000 za Mariju, 500 za sina i mesečnih 500 evra za dadilju, što joj je delovalo više nego odlično dok po ulasku u rijaliti nije saznala da Luna Đogani na nedeljnom nivou ima 3.500 evra, što je nedeljni honorar cele porodice Kulić. Nije mogla da se smiri – priča izvor i objašnjava da je bila na korak do toga da odustane od učešća.

– Miljana je i pre ulaska u „Zadrugu 2“ nekoliko puta javno govorila da ne postoji veća zvezda od nje u novoj postavi rijalitija i da će zbog ulaska sa sinom zasluženo imati najveći honorar. Ona je stvarno mislila da je tako, sve do nekoliko dana pred ulazak, i upravo ju je i pogodilo što se od nje krilo koliki honorar ima blogerka. Zahtevala je sastanak i naglasila da neće da trpi nepravdu i da je van svake pameti da Luna ima veći honorar od nje, koja je pristala da uvede sina i majku. Pretila je da će odustati od ulaska, zahtevala da joj se napravi novi ugovor. Jedva su uspeli da je smire – kaže izvor i navodi da se situacija stišala kada je Miljani rečeno da njen sin, koji se u rijalitiju ne pojavljuje, ne snima i ne dovodi u vezu sa programom, zarađuje više od 90 odsto ukućana.

– Iako je nekoliko sati vladao haos zbog Luninog honorara, produkcija je objasnila Miljani i Mariji da su po svim stavkama ispoštovane više nego svi drugi učesnici, a potom su Kulićevu, koja nije želela da se smiri, podsetili na činjenicu da njena dvomesečna beba zarađuje više od većine zadrugara, iako ni po čemu nije aktivan učesnik „Zadruge 2“. Zatim su joj objasnili da su dali dobar honorar i dadilji, koja takođe ne učestvuje, zbog čega treba da pokaže zahvalnost. Nakon nekoliko sati Miljana je spustila loptu i zatvorili se tema o Luni i njenoj zaradi – zaključuje izvor.

BROJKE:

Miljana: 1.500 evra
Marija: 1.000
Dadilja: 500
Beba Željko: 500
Ukupno: 3.500

Luna: 3.500 mesečno!

 

Izvor: Espreso.rs/Alo.rs

Loading...