ŠOK – KIJA SE POMIRILA SA SLOBOM Kockareva se predomislila pa JAVNO OTKRILA sve o odnosu sa BIVŠIM

Autorka i voditeljka emisije “Magazin In“ Sanja Marinković u svojoj emisiji ove subote ugostiće poznate dame sa naše javne scene koje će onim što imaju da otkriju zaintrigirati čitavu javnost. Gošće će biti pobednica “Zadruge 1“ i pevačica Kristina Kija Kockar, glumica Sofija Rajović, voditeljka Dragana Katić i pevačice Goca Lazarević i Aleksandra Mladenović.

Loading...

Kristina Kija Kockar u emisiji “Magazin In“ otkriva da je broj bivšeg supruga Slobodana Radanovića blokirala, ali se onda predomislila pa ga ipak nije blokirala na društvenoj mreži Instagram, što sluti na pomirenje, to jest bar na normalizaciju odnosa. Kako je otkrila, ona ga je ostavila da gleda njene storije i objave na ovoj društvenoj mreži.

– Neka gleda moj divan život – rekla je Kija, a u emisiji “Magazin In“ u subotu će gledaoci imati priliku da saznaju sadržaj poruka koje joj Sloba šalje na društvenoj mreži.

Ne propustite najnovije izdanje omiljene vikend emisije “Magazin In“ koje je na programu TV Pink u subotu, 3. novembra u 17 časova

Foto: Printscreen
Izvor: Srbijadanas.com

Loading...