EKSKLUZIVNO : Rada Manojlović kupuje stan na luksuznoj lokaciji u Beogradu, iskeširala BRDO NOVCA

Iako je već više od decenije jedna od najtraženijih pevačica, Manojlovićeva nije uspela da kupi nekretninu u prestonici jer je ulagala u kuću u Četerežu i u karijeru. Nakon što je prošle godine povukla kaparu za stan na Vračaru, sada će postati komšinica Viki Miljković.

Loading...

Folk pevačica Radmila – Rada Manojlović godinama živi u Beogradu kao podstanar, iako je za novac koji je ulagala u pesme i spotove mogla da kupi najmanje pet nekretnina. Iako važi za jednu od najtraženijih pevačica koja svakog vikenda nastupa, Rada je godinama svaki cent koji zaradi ulagala u kuću u Četerežu, gde je izgradila, kako mnogi kažu, pravu vilu. Pokušaji da se skući i u prestonici ostali su bezuspešni, sve do sada.

S obzirom na to da je rentiranje izuzetno skupo, Rada je konačno odlučila da sebi obezbedi krov nad glavom i kupi stan. Kako saznajemo, mnogo je razmišljala, razgledala stanove po Beogradu. Prvo su joj se dopali stanovi na Vračaru i Crvenom krstu, ali na nagovor kolega, odlučila se za nekretninu u Beogradu na vodi.

– Rada je konačno poslušala savet kako članova porodice, tako i kolega, ali i Harisa da je vreme da se skući. Svi razumeju to što ona ulaže u pesme, spotove i u kuću u selu, ali joj to neće uštedeti novac koji daje svakog meseca za rentu. Saradnici su uspeli da je ubede da joj fanovi neće zameriti ako ne snimi jedan spot i neće zbog toga manje voleti njenu pesmu, a to će rešiti njeno stambeno pitanje. Razmišljala je gde da kupi stan, gledala je na nekoliko lokacija, prioritet joj je bio Vračar. Međutim, kada su joj kolege predložile da pogleda stanove Beograda na vodi, Radi se svideo kompleks, a posebno jedan stan koji je komforan i sunčan. Dugo je vagala i odlučila da ga kapariše – kaže izvor blizak pevačici za „Scenu“.

Foto : Printscreen
Izvor: Blic.rs

Loading...