GOGA PRELOMILA: Moj sin će se zvati VUČIĆ! Razlog koji je navela je MOĆAN!

Goga Sekulić porodiće se za oko mesec dana, pa je odabrala ime za naslednika, iako se ono ne dopada njenom suprugu Urošu Domanoviću.
Predlozi se smenjuju, ali ipak, postoji jedno ime koje je poznatoj folkerki favorit!

Loading...

Naime, iako nikada nije bila, niti je trenutno član ijedne političke partije, pevačica je veliki simpatizer aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, po kojem bi i sinu volela da da ime. Međutim, njen prvenac neće se zvati Aleksandar već Vučić, jer joj njegovo prezime predstavlja simbol moći i pobede.

– Dopada mi se ime Vučić jer ide uz Uroševo prezime Domanović. Moćno mi zvuči, ali i moj izabranik ima neke svoje predloge. U svakom slučaju, moraćemo brzo da se odlučimo za jedno ime jer se porođaj bliži i vreme nam neumitno curi. Jedno je sigurno, ja ću izgurati svoje, bar ću dati sve od sebe za to (smeh). Moram, jer naš sin treba da bude Vučić – zaključuje pevačica, koja je posle mnogo godina borbe za potomstvo početkom godine konačno ostala u blagoslovenom stanju, što je bilo ostvarenje njenog najvećeg sna.

Ona je inače aktivna trudnica, pa je čak pred kraj osmog meseca trudnoće snimila i spot za novu pesmu „Hotel“, u kojem joj se najviše ističe stomak.

Foto: Printscreen
Izvor: Srbijadanas.com

Loading...