Horoskop za sledeću nedelju (05.11. do 11.11.) – Najsrećniji znakovi će biti Strelac, Škorpija i Vaga

Ovan

Loading...

LJUBAV: Tokom ove sedmice neke će stvari u vašem privatnom životu početi dolaziti na svoje mesto. Manji verbalni nesporazumi će biti deo svakodnevnice kojem ne treba pridavati veći značaj. Slušajte svoje srce i sledite ga. Tako neće biti greške.

KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato jer bi vas neko mogao doživeti kao neprofesionalnu osobu. Odmerite kad i koliko osećaja treba pokazati. Krećete se ka novim znanjima.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne živcirajte se zbog sitnica.

Bik

LJUBAV: Postaćete društveniji. Oni koji su još sami većinu slobodnog vremena provodiće umreženi s bliskom okolinom, bilo doslovno, krećući se, bilo preko računara. Tako će lako nalaziti nova poznanstva, a nije isključena ni ljubav.

KARIJERA: Oni koji rade privatni posao mogli bi dobiti dodatni angažman koji im baš neće biti po volji. Isto vredi i za rad od kuće. Biće i onih koji će pokrenuti promene u prostoru u kom borave, rade ili žive Moraće prvo sve osmisliti.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

Blizanci

LJUBAV: Postati će vam zanimljivije jer će biti više kretanja među osobama suprotnog pola. Stoga će oni koji još traže srodnu dušu lakše nailaziti na ljubavne prilike. Oni u vezama će razmenjivati nežne reči koje će imati učinka. Biće sve bolje.

KARIJERA: Još će biti manjih finansijskih borbi, ali se nazire i rešenje. Vaš fokus interesa sad će se prebaciti na viša znanja. Mnogi će gledati da usavrše svoju stručnost. Oni koji uče biće svakako na dobitku. Ko želi, neka upiše dodatni Fakultet.

ZDRAVLJE&SAVET: Otvaraju se mogućnosti putovanja.

Rak

LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za društvom, pa će biti često viđeni gosti na raznim zabavama. Biće im dobro, ako izuzmemo male svađe. No njima će to biti posticaj. Oni koji još traže srodnu dušu putovaće.

KARIJERA: Oni koji traže nešto novo ili duboko dobiće priliku da to prepoznaju. Bit će nadomak nečeg što će im obogatiti karijeru. To će ih postaknuti da rade još predanije. Gotovo svi će na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti.

ZDRAVLJE&SAVET: Istraživaćete nepoznato.

Lav

LJUBAV: Zajednički jezik s voljenom osobom nalazićete kroz daleke i pomalo filozofske teme. Biće i nešto nadmudrivanja. Pred vama su dani u kojim ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati.

KARIJERA: Saradnici neće biti jasni u svojim namerama. Moguća su zatezanja tamo gdje ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško pasti. Ipak, moraćete prihvatiti ono što se nudi i prilagoditi se najbolje kako znate.

ZDRAVLJE&SAVET: Relaksacija je imperativ.

Devica

LJUBAV: Verojatno je da će vam nedostajati izazova u privatnom životu. Atrakcije koje vi priželjkujete izostaće, pa nemojte stvarati umetne situacije pod svaku cenu. Prihvatite ovo kao prolazno zatišje i uživajte u sitnicama. I one imaju svoju vriednost.

KARIJERA: Neki će tokom ove nedelje morati donositi određene odluke, ali još neće imati sve informacije za procenu. Zato je najbolje odlučivati o onom što ne trpi odgodu, a ono što može, neka pričeka sve što trebate saznati. Razmislite šta je šta.

ZDRAVLJE&SAVET: Nalazite se pred novim početkom.

Vaga

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi celoj stvari mogli oduzeti na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.

KARIJERA: Prilike za razvoj karijere biće usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procenite svoje snage i snage protivnika, te da postupite realno i pametno. Važno je da usmerite svoju silnu energiju na ono što vas u ovom trenutku privlači.

ZDRAVLJE&SAVET: Red odmora uviek neka prati red aktivnosti.

Škorpja

LJUBAV: Mnogi će se predati traču i uživati ogovarajući. Neće im pasti na pamet da su i oni i njihova ljubav možda meta nečijeg tuđeg trača. Zato bi bilo najbolje prvo počistiti u vlastitom dvorištu, a tek onda analizirati nečiji tuđi odnos. Razmislite.

KARIJERA: Moguće je da će se pojaviti stari problemi ili ćete morati sarađivati s ljudima koji vam baš nisu po volji. No šta je, tu je. Treba ostati sabran i profesionalno odraditi svoj deo posla. Kasnije će vam biti drago što ste se tako postavili.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se odmarajte.

Strelac

LJUBAV: Zajedno s voljenom osobom prolazićete zanimljiva iskustva u kojim će obe strane otkrivati ponešto novo. Shvatićete ne samo da se volite, nego i da delite mnogo toga zajedničkog. Samci će takođe biti otvoreni za nova iskustva.

KARIJERA: Nalazite se u periodu kad će neke stvari trebati definitivno privesti kraju. Baš ova nedelja karkateristična je po tome. Završićete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvažite.

ZDRAVLJE&SAVET: Osetljivost na stres. Opuštajte se.

Jarac

LJUBAV: Većina vašeg privatnog života bit će usmerena na sasvim obične aktivnosti kroz koje ćete uživati i nečiju naklonost. Bez velike pompe znaete cieniti sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom merom. Sasvim jednostavno i dobro.

KARIJERA: Cieli tjedan bit će usmeren na rešavanje jednog važnog finascijskog pitanja. Otvoriće se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili samofinansiranja. No ovaj put, o tome će zavisiti mnogo toga. Budite realni i profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Manje jedite, više se krećite.

Vodolija

LJUBAV: Roditeljski izazovi dobrim će delom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i obitelji iz koje potiču s tim da će im odnos s voljenom osobom škripiti. Samci će ostati kod kuće.

KARIJERA: Ove nedelje za neke od vas mogao bi doneti dosta borbe u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Celu nedelju čekaćete da se situacija razbistri, a kad vam se učini da je sve jasno,videćete da nailaze nova pitanja. I tako stalno.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi i skromniji.

Ribe

LJUBAV: Kuda god išli primetićete da su mnoge oči uprte u vas. Bićete zanimljivi i privlačni drugima, pa su ovo dani kad lako možete naći društvo. Ako ste još sami, ne sedite kod kuće. Oni u vezama bit će srećni i ispunjeni, a njihov ljubavni život bogat.

KARIJERA: Moguće je da će vam se neke stvari na poslu učiniti težim nego što one zapravo realno jesu. Stalno ćete imati osećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve zavisi o drugima, a baš ništa o vama. To je samo privremeno i dakako, prolazno.

ZDRAVLJE&SAVET: Osigurajte sebi dovoljno sna i odmora.

Foto: Pixabay.com
Izvor: Atma.hr

Loading...