Luna je mlađa, lepa i zgodna: BAM!!! Evo kako je Kija prokomentarisala Slobinu LJUBAVNICU!

Strasti oko učesnika prve sezone „Zadruge“ još se ne stišavaju, a čini se da ni oni nisu još ispričali sve što su imali. Tako je i danas Kristina Kija Kockar, gostujući u emisiji Sanje Marinković, „Magazin In“, otkrila neke nove detalje iz braka sa Slobodanom Radanovićem.

Loading...

Sanju je interesovalo da li je Kockareva bila tužna dok je gledala kako je suprug pred milionima gledalaca vara sa mlađom devojkom, Lunom Đogani, koja je pri tom izuzetno lepa i zgodna.

– Ne može da mi bude tužno, jer sam ja svesna sebe i smatram da sam imala u svakom smislu bolje kvalitete od te osobe. Nisam imala samo jednu stvar koju je on dobio u tom trenutku, ne govorim za se*s, govorim na to da se osećao mnogo moćno pored nje, kao alfa mužjak, jer je pored mene imao kompleks niže vrednosti. To mi je falilo, bila sam previše moćna žena za njega. Nisam se osećala tužno, tužna sam bila zbog njega u svim situacijama, ali zbog te osobe ne, bilo mi je lakše jer je ona po nekim mojim kriterijumima ona mnogo gora od mene – iskipela je Kija od besa, a vi nam pišite u komentarima da li se slažete sa njom ili joj ne verujete?

Foto: Printscreen
Izvor: Srbijadanas.com

Loading...