OBOJICA STEŽU PESNICE: U Zadruzi HAOS – od njihove ŽESTOKE SVAĐE trese se sve! POTUĆIĆE SE!? (VIDEO)

Zadrugari su danas od Velikog šefa dobili zadatak da na sastanku kažu sve što im smeta kod ostalih ukućana, kako dalje ne bi dolazilo do svađa i bespotrebnih sukoba. Brzo je došlo do mnogo sukoba, a tenzije je, čini se, bilo najviše tokom izlaganja Saleta Trua.

Loading...

Sale Tru se najpre izvinio Maji Marinković i Jeleni Krunić za njegove postupke prethodnih dana prema njima pa krenuo na Marka Miljkovića!

– Zasmetalo mi je to što, kada smo ušli u budžet Marko i ja, kupio sam deset pakli za sebe, a dobio sam šest, nisam dobio svoj prašak – požalio se Sale, kojem se Marko odmah suprotstavio.

– Hoćeš li da ti obračunam koliko si popušio do sada, koliko sam ti dao pre toga? Treba da budeš presrećan što si to dobio, sa takvim ponašanjem. Ti očigledno imaš problem sa mnom – rekao je Marko, što je navelo Saleta da se u potpunosti otvori i prizna da problem postoji.

– Imam, jer ti misliš da mene možeš da malerišeš. U mom kraju, kad uzmeš nešto od mene, to se zove malerisanje – rekao je Sale, što je istog trenutka isprovociralo Marka.

– Nabijem ja tebe i tvoj kraj zajedno, hoćeš tako? I tebe i tvoj kraj bezobrazan! Da ti ja mafijam malo, je l’ hoćeš?! Pali bre, budalo – siktao je Marko.

– Ti budi bezobrazan, kad tad ćemo se sresti, pa ćeš mi reći tad šta treba da mi kažeš – uzvratio mu je Sale, što ga je dodatno iznerviralo.

– I, šta hoćeš? Je l’ to pretnja? Pop*šićeš mi k*rac ovaj moj, i ovde i napolju, kapiraš, sa tim tvojim pretnjama sitnim – urlao je Miljković.

Foto: Printscreen
Izvor : Srbijadanas.com

Loading...