„TI SI TAKAV LJUDSKI OLOŠ“: Scene besa, gneva i NAPADA u Zadruzi – nakon OVOGA njoj neće biti dobro!

Veliki šef danas je zahtevao od zadrugara da raščiste sve nesuglasice i budu iskreni jedni prema drugima, a posle Branislava Radonjića Brendona i Ramone Benganović, potrebu da se obrati imala je i Olja Bajrami. Folkerka je zamerila svojim cimerima to što, prema njenom mišljenju, ne vode dovoljno računa o higijeni – prozvala je mahom devojke, a najviše je bila zgranuta postupcima Rebeke Popović.

Loading...

– Meni smeta Tomino ponašanje koje je prisutno od našeg druženja. Potom Rebeka, koja je ispala ološ, ljudski ološ koji ja nisam imala prilike da upoznam. Adamu zameram na detinjastom ponašanju. Sale, dobar si momak i volela bih da iznesemo neke stavove. Smatram da si prepametan i da pošteno razmišljaš. Volela bih da porazgovaraš sa ljudima kako bi te bolje upoznali. Volela bih da Kulići budete malo više ljudi, ali smatram da kao žene možete pokazati ljudsku stranu – rekla je Olja.

Čula sam da Nemanja jurtros priča kako spavam ceo dan. Radim od 6. septembra ovde. Smatram da neke žene ovde ništa ne rade, a ja nemam svoj budžet. neću ni za kim da radim. Dragana, Ramona, Rebeka, Eleonoro, Majo… Čistitie ovu kuću – poručila je Olja.

– Ja ću da čistim za vama prljvaim ološima, boli me du*e. Vama trebaju mama i tata – odgovrila je Aleksandra.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

Foto: Printscreen
Izvor: Srbijadanas.com

Loading...