SANDRA AFRIKA I VOLKOV RASKINULI! Ovo su razlozi zbog kojih su se razišli

Fudbaler Vladimir Volkov ostavio je Sandru Prodanović Afriku nakon dve i po godine zabavljanja.

Loading...

Fudbaler je po povratku s Kipra okončao ljubavnu vezu sa pevačicom, a u razgovoru sa njom izneo je sve činjenice koje su uticale da donese ovakvu odluku.

– Sandra i Vlada poslednjih meseci ne funkcionišu baš najbolje, pa je često dolazilo do razmirica koje su ih oboje gušile. Vova je početkom jula potpisao dvogodišnji ugovor s fudbalskim klubom Ermis iz Larnake i odselio se tamo. Sandra je u početku u pauzama između nastupa redovno boravila na Kipru i sve je bilo u redu. Kada nisu bili zajedno, svaki čas su se čuli telefonom i nije bilo nikakvih problema. Međutim, okolnosti su se iznenada promenile. Daljina je učinila svoje. I s jedne i s druge strane bilo je sumnji, ljubomore, nedostajanja, čežnje, zbog čega su se često raspravljali i prebacivali nešto jednom drugom. Sandri smeta ovo, Vovi ono – otkriva izvor „Kurira“ i nastavlja:

– Zaista ne znamo šta je konkretno u pitanju jer je Vladimir zatvoren i neće da nam iznosi prljav veš, ali rešio je da se definitivno više ne miri sa Sandrom. Otkako je počeo da igra za ovaj klub, maksimalno se posvetio poslu, pa je možda i to zasmetalo Sandri jer nije mogao da joj se posveti 24 sata kada mu je dolazila u posete – otkriva izvor.

Foto: Printscreen
Izvor: Srbijadanas.com

Loading...